Skip to main content
Destacats

Jagoba Arrasate, nou entrenador del RCD Mallorca

El tècnic de Berriatua signa un contracte per tres temporades

Jagoba Arrasate es converteix en el nou entrenador del RCD Mallorca. El preparador basc signa un contracte que li mantindrà vinculat al club vermellós fins al 30 de juny de 2027.

Arrasate arriba a l'illa després d'una etapa exitosa de sis anys a CA Osasuna, al qual va aconseguir ascendir a LaLiga en la seva primera temporada. Després d'això, el biscaí va aconseguir assentar al club navarrès en l'elit, al qual ha duit a disputar la fase prèvia d'una competició europea, la UEFA Conference League, ho va col·locar en la final de la Copa del Rey de 2023 i va disputar la Supercopa d'Espanya de 2024. Anteriormente, Arrasate va dirigir a altres clubs com el Numància o la Real Sociedad.

Als seus 46 anys agafa les regnes de l'equip mallorquinista, que a més de LaLiga i la Copa del Rey, jugarà la Supercopa d'Espanya.

El RCD Mallorca desitja Arrasate la major de les sorts en la seva etapa a l'illa.

Benvingut!

 

Declaracions de Jagoba Arrasate

"Tots els entrenadors crec que som de reptes i de projectes. És una cosa que deim moltes vegades, però que no és fàcil de trobar en el futbol professional. I després d'aquesta etapa tan meravellosa en Osasuna, de la qual estic molt agraït a tota la gent de Pamplona, ara emprenem un altre repte, un altre projecte i estic molt il·lusionat perquè això és el que vol un entrenador: construir alguna cosa".

"Crec que el Mallorca és un club emergent. Els últims anys així ho demostren. I sobretot perquè m'ofereix confiança, projecte. Jo crec que quan he tingut la possibilitat d'estar amb ells, al final el que a l'entrenador li agrada és sentir-se volgut i ells m'han transmès aquest interès i aquest projecte també. La temporalitat és molt important perquè crec que els tres anys em donen marge per poder construir alguna cosa d'alguna cosa que he pogut heretar, que és molt bo. I tampoc vos enganyaré, la família per a mi és molt important i entenem també que la família estarà bé a Mallorca".

"Estic com una mica alliberat. No és fàcil, primer, donar aquesta notícia. Després conviure amb aquesta notícia i posteriorment fer oficial on aniràs. Una vegada es donen aquests temps o aquest procés, un se sent alliberat i amb moltes ganes d'arrencar. Ficat de ple en la pretemporada i la planificació, i quan un entrenador se submergeix en aquestes coses ja s'il·lusiona ràpidament una altra vegada".

"El primer és valorar el treball dels últims anys. En aquest cas, el de Javier Aguirre també, ja que crec que heret un equip consolidat i amb uns anys ja en Primera Divisió. I el que vull aportar és una mica el meu matís i la meva idea de veure el futbol. Crec que il·lusió no ens faltarà. Vull un equip recognoscible. En els anys anteriors ho he pogut aconseguir i la idea és fer el mateix al Mallorca. Un equip que ja està consolidat i que ja és un bon equip, intentar dur-lo a quotes superiors, sabent que és difícil, però amb aquesta il·lusió anam".