Pasafotos

Ferrer : "Merexiem guanyar"

El Nou Estadi segueix sent un fortí pel Gimnàstic de Tarragona, que es va imposar per 1-0 al Mallorca del Chapi Ferrer, que es queda amb quatre punts de quinze possibles. En declaracions als mitjans després de la derrota l'entrenador va afirmar que "No hem de canviar el discurs. En optimisme no em guanyarà ningú", "El normal avui és que el Mallorca s'hagués portat els tres punts" AUDIO LA CRONICA Tercera derrota consecutiva a domicili dels balears i segona victòria del Nàstic a casa que li situa segon en la taula a l'acabar la jornada. La derrota a Elx ja és aigua passada pels de Vicente Moreno. Va començar el partit amb intercanvi de cops. El Nàstic, a la recerca de millorar la imatge oferta davant l'Elx, es va mostrar elèctric en els primers compassos. El Mallorca, necessitat de punts, no va voler ser menys i amb Encunya i *Bianchi en punta aprofitava les facilitats de la saga local per arribar a l'àrea defensada per Manolo Reina. Les defenses, descol·locades en tots dos conjunts, regalaven als espectadors un partit ofensiu sense gols, però amb emocions a dolls. Es va cansar Encunya de rematar a porteria, sempre amb un defensa o amb les intervencions de Reina per desbaratar qualsevol opció de gol. En canvi, Emaná i Jean Luc mostraven la seva qualitat per crear jugades de perill sempre mal resoltes per algun company. Tot indicava que s'arribaria al descans amb taules en el marcador i més quan es va instaurar una treva ofensiva en els deu últims minuts, però Marcos de la Espada va marcar el seu segon gol en aquesta Lliga en rematar un centre precís de Mossa en el minut 41. Es va reprendre el partit en el segon temps amb les mateixes imprecisions en defensa que en els primers 45 minuts. El Mallorca va buscar l'empat i es va ensenyorir tímidament de la pilota davant un Nàstic que es va mostrar còmode esperant les seves opcions de sentenciar al contraatac o en alguna perduda de la saga visitant. Encunya, extenuat, va deixar el seu lloc a l'uníson per dotar de més idees en els últims metres a l'equip balear i *Aveldaño, va abandonar la trobada per donar entrada a Moutinho en una opció desesperada a la recerca de l'empat. Es va col·locar correctament l'equip de Vicente Moreno en el seu camp i *Arel va entrar per reforçar el pivot defensiu. Treball tàctic amb algunes fissures que el Mallorca no va saber o no va poder trobar en el tram final del partit. L'àrbitre va afegir sis minuts per a desesperació de l'afició local, però no es va moure el marcador i el Nàstic va aconseguir la seva segona victòria a casa per la mínima i sense rebre gol. - Fitxa del partit: 1. Gimnàstic: Reina; Xisco Campos, Iago Bouzón, Pablo Marí, Mossa; Rocha, Sergio Tejera (Arel, min.73); Rayco (Ferran, min.63) Bianchi, Emaná (Palanca, min.84); y Marcos De La Espada. 0. Mallorca: Wellenreuther; Campabadal, Costas, Aveldaño (Moutinho, min.72), Oriol; Pereira, Sissoko (Javi Ros, min.53), Yuste, Arana; Acuña (Coro, min.68) y Bianchi. Gol: 1-0, min.41: Marcos de la Espada. Àrbitre: Saúl Ais Reig (comitè valencià). Va mostrar cartolina groga a Rocha (min.51), Bouzón (min.75) i Reina (min.87), per part local, i a Aveldaño (min.29), Bianchi (min.61) i Yuste (min.66), per part visitant. Incidències: Trobada de la cinquena jornada de la Segona Divisió disputat en el Nou Estadi de Tarragona davant 6.020 espectadors. Es va guardar un minut de silenci en honor a les víctimes i els refugiats sirians. EFE