Empat a cero a Mestalla

El RCD Mallorca ha tret un punt de la seva visita a Mestalla després del 0-0 davant el Valencia CF

El primer temps va estar caracteritzat per una enorme igualtat i per les escasses ocasions de perill per part de tots dos conjunts. Les defenses es van imposar en general als atacs, però a la mitja hora de joc, l'àrbitre del partit, Miguel Ángel Ortiz Arias, va assenyalar un penal a favor dels valencianistes per una mà d'Omar Mascarell. No obstant això, i després de revisar l'acció en el monitor, va decidir finalment anul·lar-lo.

La segona meitat va començar amb una clara ocasió per al Valencia als peus de Pepelu, que va llançar una falta pròxima a l'àrea mallorquinista, però Dominik Greif va aconseguir evitar, amb una gran parada, l'1-0. En el rebutg, Peter no va estar encertat en la rematada i la pilota va ser buidada per Gio González.

El Mallorca, amb el pas dels minuts, es va desfer del protagonisme local i també va tractar d'acostar-se a la porteria de Giorgi Mamardashvili, sobretot recorrent al centre lateral, amb el que es va generar algun estrall en la saga valenciana.

Nemanja Radonjić, des de la banqueta, també va comptar amb la seva ocasió, igual que Hugo Duro, que va rematar amb el cap un centre des de la dreta, però el davanter es va tornar a topar amb un gran Greif.

D'aquesta manera, es va arribar al final dels 90 minuts amb 0-0 en el marcador. Ara, a pensar en la final de la Copa del Rei enfront de l'Athletic Club.

Fitxa tècnica

Valencia CF: MamardashviliCorreia, Mosquera, ÖzkacarFoulquier (Jesus Vazquez, min. 64) ; Guillamon (Marí, min. 80), Pepelu, Peter (Javi Guerra, min. 64), Fran Pérez (Amallah, min. 80); Hugo Duro, Yaremchuk (Diego López, min. 17)

RCD Mallorca: Greif; Jaume Costa (Lat, min. 70), CopeteNastasićGioNacho Vidal (Radonjić, min. 70) ; Morlanes (Antonio Sánchez, min. 77), Mascarell (Samu Costa, min. 35), Darder; Larin (Abdón Prats, min. 46), Muriqi.

Amonestacions: El col·legiat ha amonestat Larin (min. 31) i Samu Costa (min. 90) per part del RCD Mallorca.