Empat (1-1) a El Sadar

Un gol de Sergi Darder en el segon temps dona un punt meritori als mallorquinistes

El RCD Mallorca ha empatat a un davant CA Osasuna gràcies a un gol de Sergi Darder en la segona part.

El partit va començar amb una doble ocasió per als mallorquinistes. Després d'un centre des de l'esquerra, Nacho Vidal va rematar la pilota de volea i va obligar a intervenir Aitor Fernández. En el rebutg va aparèixer Darder, però el seu xut es va estavellar en un defensor rival.

No obstant això, va ser Osasuna l'equip millor posicionat sobre el terreny de joc en el primer temps i els locals van aconseguir avançar-se en el minut 14 a causa d'un llançament des de la frontal de Moncayola davant el qual res va poder fer Predrag Rajković.

Als vermellons els va costar generar en els inicials 45 minuts i es va arribar al descans amb l'1-0 imperant en el marcador.

Per al segon temps, Javier Aguirre va decidir donar entrada a Abdón Prats, va canviar de dibuix per passar al 5-3-2 i l'equip va millorar considerablement. És cert que els navarresos van gaudir d'una important en el 54' (un xut d'Iker Muñoz que va parar molt bé Rajković), però van ser els visitants els que es van bolcar més sobre la porteria rival.

Gio González va provar Aitor sobre l'hora de partit i poc després, en el 64', va arribar la recompensa en forma de gol: després d'un servei de cantonada, la pilota va quedar sense amo en la frontal i Darder, de primeres, es va treure un llançament que es va colar en la porteria contrària. 1-1.

Després de l'empat, el Mallorca no va dubtar a buscar la remuntada. I les va tenir per fer-ho, com per exemple amb una doble ocasió, primer de Toni Lato i després de Vidal, que, no obstant això, no es va poder materialitzar. Osasuna va estrènyer en els minuts finals, però l'1-1 no es va moure de l'electrònic.

Un punt que serveix perquè el Mallorca continuï escalant en el seu afany d'aconseguir la permanència. Una permanència que serà matemàtica si el Cádiz perd aquest dimecres davant el Sevilla.

Fitxa tècnica:

CA Osasuna: Aitor Fernández; Rubén Peña (Ares, min. 75), Catena, Herrando, Juan Cruz; Moncayola, Iker Muñoz, Aimar Oroz (Mojica, min. 66); Rubén García (Torró, min. 75), José Arnaiz (Moi Gómez, min. 66); Raúl García (Svensson, min. 88).

RCD Mallorca: Rajković; Lato (Jaume Costa, min. 82), Nastasić, Raillo, Gio González, Nacho Vidal (Copete, min. 76); Mascarell (Abdón, min. 45), Morlanes (Samu Costa, min. 76), Darder, Dani Rodríguez (Antonio Sánchez, min. 82); Larin.

Amonestacions: L'àrbitre ha amonestat Omar Mascarell (min. 35) per part del RCD Mallorca.

Gols: 1-0 Moncayola, min. 14: 1-1 Darder, min. 64.