Skip to main content
PRIMER EQUIP

El Real Mallorca fitxa al porter Manolo Reina

El Real Mallorca i Manolo Reina han arribat a un acord perque el porter s'incorpori a la disciplina mallorquinista. Després de 4 temporades al Nàstic de Tarragona arriba a l'illa per ser un referent dins i fora del camp. 

Reina, de 32 anys, té experiència tant al futbol nacional, a totes les categories, com internacional, ja que també va estar al Paphos FC de Xipre. Coneix molt bé la Segona Divisió B i amb el Nàstic va aconseguir l'ascens a Segona A on s'ha consolidat com un dels porters més regulars de la categoria. La seva concentració en el joc permet donar continuïtat a totes les accions i mostra garanteix seguretat i confiança als seus companys.

Tècnicament, té un bon desplaçament llarg de pilota i, tot i ser un porter dretà, també té bon joc amb les dues cames. Es caracteritza per ser àgil i ràpid sota pals i ser molt intuïtiu davant qualsevol acció que es pugui crear durant el partit.

Reina ja coneix l'entrenador del Real Mallorca, Vicente Moreno amb qui va coincidir durant tres temporades a Tarragona. El tècnic no ha dubtat a l'hora de destacar la seva capacitat per treballar i voler millorar cada dia.