Skip to main content

El RCD Mallorca i l'Illes Balears Palma Futsal uneixen les seves forces aquest dimecres a Son Moix

Els socis de cada club podran adquirir entrades per 5 i 15 euros per a animar als seus veïns palmesans

Aquest dimecres 29 de novembre, el RCD Mallorca i l'Illes Balears Palma Futsal juguen els seus respectius enfrontaments en el complex de Son Moix de manera consecutiva i posen en marxa una iniciativa per als seus socis. Els abonats del RCD Mallorca podran adquirir entrades per 5 euros per a assistir al partit de Champions de futbol sala contra el MNK Olmissum, que donarà inici a les 19:00h; mentre que els socis de l'Illes Balears Palma Futsal tendran la possibilitat de presenciar el RCD Mallorca - Cadis, que començarà a les 21:00h, per tan sols 15 euros.

El dimecres serà una gran jornada esportiva en el complex de Son Moix amb dos partits de primer nivell en l'estadi de futbol i en el pavelló, a penes separats per uns metres. El debut de l'Illes Balears Palma Futsal en l'Elit Round de la UEFA Futsal Champions League enfront del MNK Olmissum, a les 19.00 hores, coincideix amb el partit entre el RCD Mallorca i el Cadis, de Primera Divisió, que es jugarà just després, a les 21.00 hores. Per això, tots dos clubs, aprofitant la bona relació que tenen, posen en marxa una iniciativa conjunta per a beneficiar als seus respectius socis i que puguin gaudir dels dos partits alhora. Els socis de l'Illes Balears Palma Futsal podran retirar entrades per a veure el RCD Mallorca - Cadis a un preu tancat de 15 euros.

Per a això, els abonats de l'Illes Balears Palma Futsal han d'acudir a les oficines del RCD Mallorca, a partir d'aquest dilluns, amb l'abonament de soci del club per a poder retirar les entrades. Per part seva, els socis del conjunt mallorquinista podran comprar entrades per al partit de l'Illes Balears al preu de 5 euros en les oficines del club de futbol sala en el pavelló (limitat a 300 entrades). Les oficines de l'Illes Balears Palma Futsal obriran el dilluns i dimarts de 16.00 a 19.00 hores i el mateix dimecres al matí a partir de les 10.00 hores.