Skip to main content

Abdón, Jaume Costa, Copete y Aguirre valoren l'empat davant el Cádiz

Abdón Prats

“Òbviament sumar sempre està bé, però clar, volíem els tres punts igual que tots els milers que han vingut a l'estadi però bé, hem de seguir currant així. Jo veig entrenant als meus companys i és una passada. Estic super orgullós de tots”.

“Ells han vingut a no jugar a fútbol. Han tingut la falta i Rajkovic no ha hagut d'interceptar cap pilota més”.

“El meu pressentiment és que serà un diumenge bonissim que al final serà una festa. Hem de sortir com som el Mallorca, amb l'escut a la mà”.

 Jaume Costa

“Sabor agredolç. Jo crec que tots pensem igual. Però em vaig content perquè hem vist un Mallorca competitiu, un Mallorca aguerrit, un Mallorca que pràcticament ha estat només sol en el camp. Hem estat des del primer minut superiors a un Cadis que havia vingut, jo crec, ha empatar perquè així me l'han comunicat abans, no m’ho l'invent.

“Cal seguir, cal intentar sumar de tres. Ho necessitem ja. Jo crec que estem fent mèrits suficients per a sumar de tres. És veritat que ara tenim tres partits crucials a casa”.

 Copete

“L'únic equip que ha volgut guanyar avui ha estat el Mallorca. A vegades el futbol és injust i per uns certs punts no s'ha pogut guanyar. Ells han tingut un tir a porta i nosaltres hem tingut la pilota i ho hem intentat”.

“L'equip ha competit molt, les pilotes dividides, no se li pot retreure res a ningú i el diumenge segur que venen els tres punts”.

 Aguirre

“L'equip està unit, està fort, entrenem bé… Bé continuem sumant. No entram en descens des de fa 50 partits”.

“A partir d'ara pensar en Alavés i saber que serà un partit complicat, com aquest. Pero de diferents característiques”.