PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca suma un punt en la seva visita al RCDE Stadium (0-0)

Els vermells aconsegueixen el seu primer punt en aquesta Lliga SmartBank després d'empatar a zero davant el RCD Espanyol

El RCD Mallorca ha empatat en el RCDE Stadium davant el RCD Espanyol (0-0). En el primer partit lluny de Mallorca, els de Luis García Plaza han sumat el seu primer punt en aquesta temporada en el qual ha estat un partit molt igualat i amb poques ocasions en les dues àrees.

En la segona trobada de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza ha realitzat tres canvis respecte a l'onze que va debutar la setmana passada en el Visit Mallorca Estadi. En aquest cas han estat Abdón, Salva Sevilla que han entrat en lloc de Stoichkov i Álex Alegría. A més de la primera titularitat de Oliván en lloc d'Iván Bravo.

El partit ha arrencat amb un RCD Mallorca pressionant molt a dalt la sortida dels locals, però han estat els del RCD Espanyol els primers dominadors de la pilota. En els primers deu minuts, Manolo Reina ha estat protagonista després de realitzar dues intervencions en dos acostaments pericos.

Després d'aquests acostaments, els de Luis García Plaza han aconseguit la possessió de la pilota amb bones combinacions per fora i trobant als laterals. En les botes de Bava, Febas i Salva han arribat les millors combinacions vermellas i, amb elles, els primers acostaments a l'àrea del RCD Espanyol.

La pressió vermella no ha cessat i ha dificultat molt el joc local. El RCD Mallorca ha cercat les incorporacions de Llac Júnior i Dani Rodríguez per les bandes, sense arribar a connectar amb Abdón en l'àrea rival. La primera part ha finalitzat amb molta igualtat i sense moltes ocasions de perill.

La segona meitat ha iniciat amb el mateix ritme que la primera. En aquest cas han estat els vermells els encarregats de proposar i acostar-se a l'àrea rival. Brian Oliván ha insistit per la banda esquerra realitzant centres laterals i arribant sempre amb perill sobre la meta de Diego López.

En el minut 65, Salva Sevilla ha provat al portera local després d'un tret de falta directa. En els següents minuts la igualtat ha tornat a ser la tònica del partit. Arribades sense perill en les dues àrees i amb molta fluïdesa en el joc. Amb el pas del temps han arribat algunes substitucions per als de Luis García Plaza.

Alegria ha entrat per Abdón Prats en la punta d'atac i Antonio Sánchez ha entrat substituint a Aleix Febas. El nou jugador del RCD Mallorca, Mboula, ha debutat amb la samarreta vermella. En el minut 84, el RCD Espanyol s'ha quedat amb un jugador menys després de l'expulsió de Marc Roca per doble groga.

En el minut 87 ha arribat una ocasió clara per als vermells. Una gran conducció de Raillo i, després d'una bona assistència sobre Mboula, el nou fitxatge no ha aconseguit enganxar la pilota entre els tres pals. Amb l'ocasió del nou jugador bermellón s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Joan Sastre, Raíllo, Valjent, B. Oliván, Baba, Febas (79’), Salva Sevilla, Dani Rodríguez (87’), Lago Júnior (79’), Abdón (73’)

Suplents: Miquel Parera, Leo, Iván Bravo, De Galarreta, Antonio Sánchez (79’), Luka Romero, Alegría (73’), Russo, Fran Gámez, Sedlar, Stoichkov (87’), Mboula (79’)

RCD Espanyol: Diego López, Cabrera, Calero, Miguelón, Dídac Vila, Wu Lei (57’), Embarba, Raúl De Tomás (84’), Melendo (57’), Fran Mérida (57’), David López (73’)

Suplents: Oier, Angel F, Pedrosa, Lluís López, Puado (57’), S. Darder (57’), Marc Roca (57’), Vargas (73’), Pol Lozano (84’), Óscar, Carreras, Nico M.R