PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca aconsegueix els tres punts davant el CE Sabadell en el Visit Mallorca Estadi (1-0)

Els vermells guanyen gràcies a un gol de Dani Rodríguez en el minut 85 després d'un partit igualat

El RCD Mallorca ha guanyat al CE Sabadell (1-0) en el Visit Mallorca Estadi. Els de Luis García Plaza vencen el seu primer partit en la Lliga SmartBank després d'un gol de Dani Rodríguez a passada de Stoichkov en el minut 85 de partit. Un partit igualat i amb poques ocasions per als dos equips.

Per a la jornada número tres de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza ha fet un únic canvi en l'onze inicial respecte al de l'empat davant el RCD Espanyol la setmana passada en el RCDE Stadium. Mboula ha signat la seva primera titularitat entrant en lloc de Febas. Amb aquest canvi, Dani Rodríguez ha passat a la mitja punta.

El conjunt local ha trigat poc a inquietar la meta del CE Sabadell. Un tret en el minut tres de Mboula que ha passat prop de la porteria defensada per Mackay. Igual que en les jornades anteriors, des del primer moment, els vermells han pressionat la sortida de pilota dels visitants. De centres laterals i internades de Dani Rodríguez i Mboula han arribat els acostaments del RCD Mallorca.

En el minut 32 ha arribat un acostament clar per als locals. Un centre amb la cama esquerra de Mboula que ha rematat Dani Rodríguez de cap i que Mackay ha detingut. Amb poques ocasions en les àrees i amb molt d'equilibri per part dels dos equips s'ha arribat al descans amb empat a zero.

La segona part ha arrencat amb el debut de Murilo amb la camiseta vermella. El primer tret de la segona meitat ha estat de Lago Júnior després d'una acció individual. En el minut 51, Joan Sastre ha enganxat una pilota en la frontal de l'àrea i, després d'un gran tret, Mackay ha detingut la pilota en dos temps.

Amb el transcurs dels minuts els de Luis García Plaza s'han acostat a la porteria rival. En les botes de Oliván i Raíllo han arribat les ocasions vermellas. En el minut 75 de partit, el CE Sabadell s'ha quedat amb un jugador menys després de l'expulsió de Cornud per doble groga.

Amb l'expulsió del CE Sabadell, els vermells han fet un pas cap endavant. Atacs constants dels locals sense arribar a trobar porta. En el minut 85 ha arribat el gol del RCD Mallorca. Dani Rodríguez ha marcat un gran gol amb l'esquerra després d'una assistència de Stoichkov. El jugador de Betanzos ha disparat a un toc una pilota en la frontal de l'àrea superant a Mackay que poc podia fer. Amb el gol local s'ha arribat al final del partit i els vermells han aconseguit la seva primera victòria en La Lliga SmartBank.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Joan Sastre, Raíllo, Valjent, B. Oliván, Baba (79’), Febas, Mboula (45’), Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Lago Júnior (85’), Abdón (72’)

Suplents: Miquel Parera, Iván Bravo, De Galarreta, Antonio Sánchez, Luka Romero (85’), Alegría (72’), Russo, Fran Gámez, Sedlar, Stoichkov (79’), Febas, Murilo (45’)

CE Sabadell: Mackay, Ibiza, Jaime, Heber (55’), O. Rubio (67’), Romero, Guruzeta (77’), Grego, Aarón (55’), Pierre, Undabarrena (67’)

Suplents: Fuoli, Froi, Ozkoidi (77’), Hernández (55’), Néstor (55’), Boniquet (67’), Víctor (67’), Olmo, Astais, Chadi

Goles: 1-0, Dani Rodríguez (85’)