PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca s'imposa 2-0 al Nàstic i arriba als 30 punts

El RCD Mallorca aconsegueix els 30 punts en la classificació després del triomf 2-0 contra el Nàstic de Tarragona amb gols de Pervis Estupiñán i Stoichkov.
El primer temps no ha tingut moltes ocasions. El RCD Mallorca ha dominat el partit i ha intentat arribar a l'àrea rival amb un joc que enllacés els seus jugadors del centre del camp i de l'atac. Malgrat tenir diverses arribades per bandes, en cap d'elles hi ha hagut rematades clares. El gol mallorquinista ha arribat de jugada d'estratègia. En el minut 31, Salva Sevilla ha llançat una jugada a pilota aturada en el lateral de l'àrea gran que Pervis Estupiñán ha convertit en gol amb una bona rematada en la frontal de l'àrea. D'aquí fins al final del primer temps, el Nàstic ha intentat portar el pes del partit però no ha aconseguit batre la porteria de Manolo Reina. Martin Valjent ha tallat de forma providencial en l'última acció del primer temps de Luis Suárez.
En el segon acte el guió no s'ha vist alterat i el Nàstic ha seguit amb el seu pla de joc. El RCD Mallorca ha tingut el partit sota control fins que en el minut 84 Stoichkov ha marcat després d'una gran jugada de Llac Júnior. El 2-0 ha aportat molta tranquil·litat i els tres punts s'han quedat a l'illa.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Fran Gámez, Martin Valjent, Xisco Campos, Pervis Estupiñán; Aridai (Stoichkov, 70'), Dani Rodríguez, Marc Pedraza, Salva Sevilla (Baba, 88'); Lago Junior y Àlex López (Abdón, 80').

Goles: 1-0 Pervis Estupiñán, 31'; 2-0 Stoichkov, 84'.