Destacats

El RCD Mallorca s'imposa 1-0 al Celta

Un gol de Dani Rodríguez dona la victòria als vermells

El RCD Mallorca va vèncer 1-0 al Real Club Celta de Vigo a l'Estadi Mallorca Son Moix en el partit corresponent a la jornada 18 de la lliga Santander. Dani Rodríguez va ser golejador del duel anotant el gol de la victòria vermella. D'aquesta manera, els de Javier Aguirre aconsegueixen encadenar dos triomfs consecutius a casa i aconsegueixen els 25 punts mancant una jornada per a tancar la primera volta del campionat.

En la primera part els de Javier Aguirre van tenir la possessió de la pilota, però sense clares aproximacions a la porteria rival. La primera rematada entre pals va ser de Dani Rodríguez en el minut 14', que aconseguia atallar Agustín Marchesín. Deu minuts més tard, ho provaria Gabri Veiga per als visitants amb un tret des de la vora de l'àrea, que va precisar d'una gran estirada del porter serbi. Tots dos equips van marxar al descans amb l'empat a zero en el marcador.

En la represa del partit, els vermells van sortir amb major intensitat i amb més encert en els últims metres. Als dos minuts de l'arrencada de la segona meitat, després d'una gran jugada, Jaume Costa es quedaria tot sol davant el porter però la jugada quedaria invalidada per fora de joc. La reacció del Celta no es faria esperar, ja que instants després Gabri Veiga executaria un gran tret creuat que es toparia amb la imposició del porter mallorquinista. El gol del partit arribaria en el minut 59', obra de Dani Rodríguez, que després d'una gran assistència de Maffeo, colpejava amb rosca i manaria la pilota al fons de la xarxa, posant d'aquesta manera el 1-0 en el marcador.

RCD Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Valjent, Raíllo, Nastasic (Copete, m.77), Jaume Costa; Baba (Grenier, m.46), Galarreta, Dani Rodríguez, Amath (Kadewere, m.46) y Muriqi (Abdón, 84).

Celta de Vigo: Marchesín; Hugo Mallo (Carles Pérez, m.67), Mingueza (Tapia, m.86), Aidoo, Unai Núñez, Cervi (Javi Galán, m.76); Gabri Veiga, Fran Beltrán, Luca (Óscar Rodríguez, m.67), Larsen (Paciencia, m.67) y Iago Aspas.