Cròniques cantera

El RCD Mallorca B remunta i suma un punt davant l'Hèrcules CF

El filial vermell aconsegueix una gran remuntada per a puntuar en el primer partit de la segona volta

El RCD Mallorca B va aconseguir un valuós punt en l'Estadi Ric Pérez després de remuntar un 2-0 en contra. Els de Julián Robles van empatar a dos davant l'Hèrcules CF en la primera jornada de la segona volta. Garay i Ibra Diabaté van ser els herois del partit després d'anotar un gol cadascun en la recta final de la trobada. Amb aquest empat el filial mallorquinista continua en la zona baixa i amb la mirada posada en el derbi balear de la pròxima jornada davant el CD Eivissa.

El partit va arrencar amb un conjunt local inspirat i bolcat cap a la porteria defensada per Pere Joan. En tan sols dotze minuts l'Hèrcules ja dominava en el marcador per 2-0 després d'un doblet de Alvarito. L'atacant blanc-i-blau va aprofitar dues bones oportunitats per a treure dos bons trets impossibles per al meta vermell. En la recta final de la primera part, de nou Alvarito, va estar a punt d'anotar el seu tercer gol, però la defensa mallorquinista ho va evitar tapant bé el seu tret.

Després del cicló blanc-i-blau i el descans, els de Julián Robles van despertar i van treure tot el seu orgull per a donar-li la volta al marcador. En el minut 80, Garay de falta directa va retallar distàncies per a un filial que va continuar estrenyent fins al final. Ibra Diabaté, en el 92, es va vestir d'heroi per a empatar el partit. Amb el 2-2 encara va haver-hi temps per a una última oportunitat local i és que Ander va estavellar un tret al travesser. Amb aquest resultat es va arribar al final i el RCD Mallorca B va sumar un bon punt.

Hércules CF: Carlos Abad; Raúl, Dani Marín, Roger, Felipe; César Moreno, Toscano (Maxi 71'); Cedrés (Ander 87'), Míchel, Artiles (Luque 71'), Alvarito (Eimil 91')

RCD Mallorca B: Pere Joan; Valverde, Garay, Gayà, Miguel; Tofol (Marcos 46'), Quintanilla (Diabate 46'), Imanol, Montalbán (Lázaro 89'); Llabrés (Montiel 79'), Tovar

Gols: 1-0 (9'): Alvarito. 1-1 (12'): Alvarito. 2-1 (80'): Garay. 2-2 (92'): Diabate.