El RCD Mallorca s'imposa 0-2 davant el Villareal

Els mallorquinistes signen una gran victòria en el Ciutat de València

El RCD Mallorca va vèncer 0-2 al Vila-real en el Ciutat de València en el partit corresponent a la jornada 13 de la Lliga Santander. Els mallorquinistes van sumar de tres després d'un gran partit en el qual, una vegada més lluny del Visit Mallorca Estadi, van deixar la porteria a zero. Muriqi i Amath van ser els golejadors.

Amb les baixes per sanció de Pablo Maffeo i Antonio Raíllo, les principals novetats en l'onze inicial van ser la de Gio González en el carril dret i de Matija Nastasić en el centre de la defensa.

En la primera meitat, a pesar que el Vila-real era l'amo de la pilota, el conjunt de Javier Aguirre es va mostrar molt còmode sobre el terreny de joc i va gaudir de les millors ocasions de gol. En el minut 9, després d'una passada a l'espai de Kang in Lee, Jaume Costa es va quedar tot sol davant de Rulli, que va fer una gran parada per a evitar el primer tant vermell. Va ser en el minut 32 quan Vedat Muriqi obriria el marcador després d'una gran assistència de Gio González. D'aquesta manera, el Kosovar va marcar el seu setè gol aquesta temporada.

En la segona meitat va arribar el segon gol per al RCD Mallorca. Un gran llançament des de la vora de l'àrea d' Amath posaria el 0-2 en el lluminós. L'ocasió més clara per part del conjunt dirigit per Quique Setién va passar per les botes de Samu Chukwueze, pero va estavellar en el travesser.

Amb aquesta victòria, el RCD Mallorca suma setze punts i se situa en la dotzena posició en la classificació.

RCD Mallorca: Rajkovic, Gio, Valjent, Nastasić, Copete, Jaume Costa; Bava (Grenier, 92’); Galarreta (Battaglia, 86’), Dani Rodríguez (Antonio Sánchez, 72’), Kang In Lee (Amath, 72'), Muriqi (Abdon, 86’).

Vila-real CF: Rulli, Kiko, Alberto Moreno (Mojica, 90’), Pau Torres, Raúl Albiol, Chukwueze, Capoue (Morals, 90’), Parell, Trigueros (Jackson, 46’), Alex Baena (Yéremy Pi, 64’), Danjuma.

Gols: Muriqi, 1-0 (32'); Amath, 0-2 (75').