PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca perd en l'Alfredo di Stéfano davant al Reial Madrid (2-0)

Els vermells cauen davant els madridistes després d'un partit que s'ha decidit amb un gol en cada meitat del partit

El RCD Mallorca ha perdut, en l'Alfredo Di Stéfano de la Ciutat Esportiva del Real Madrid, davant el líder de la competició, el Real Madrid (2-0). Un gol de Vinicius en la primera part i un altre, de lliure directe, de Sergio Ramos donen els tres punts als madridistes.

Per al partit davant els de Zidane, Vicente Moreno ha tornat a la defensa amb tres centrals. Antonio Raíllo ha tornat després de sanció, a més de Lago Júnior i Aleix Febas que han tornat a l'onze inicial en lloc de Cucho Hernández, Fran Gámez i Salva Sevilla.

En els primers minuts de partit, els de Vicente Moreno han sortit amb molta presència al terreny de joc. Bones combinacions en el centre del camp, però sense arribar a crear perill sobre la porteria de Courtois. La primera arribada a l'àrea ha arribat en el minut cinc per als locals. En primer lloc Benzema i en segona istancia Gareth Bale. Les dues accions les ha aturat Manolo Reina rebutjant la pilota lluny de la seva porteria.

La primera ocasió del RCD Mallorca ha arribat en el minut deu. Baba ha recollit un rebutgi després d'un rebuig madridista i el porter local s'ha emprat al màxim per a enviar la pilota a córner. Amb la primera ocasió bermellona han arribat els millors minuts per als de Vicente Moreno. Pozo i Lago desbordant als laterals i moltes combinacions entre els jugadors del centre del camp.

En el minut 19 ha arribat el primer gol del partit. Vinicius, dins de l'àrea, ha picat la pilota per sobre de Manolo Reina. En la jugada prèvia el RCD Mallorca ha demanat falta de Carvajal sobre Dani Rodríguez, però el col·legiat no ha anat a revisar el VAR. Quatre minuts després, el Real Madrid, novament en les botes de Vinicius, ha enviat la pilota al travesser.

Després de la pausa d'hidratació, els de Vicente Moreno han sortit molt millor que els locals. Tocant la pilota prop de l'àrea rival, però sense aconseguir crear oportunitats clares. Uns minuts en els quals el RCD Mallorca ha tancat en el seu camp al conjunt blanc. La primera part ha finalitzat amb dos serveis de cantonada en els últims minuts.

Els segons minuts han arrencat amb una rematada de Sedlar després d'una falta botada per Dani Rodríguez que Courtois ha detingut sense problema. En el minut 50, Karim Benzema ha estat l'encarregat de generar la primera ocasió de la segona part per als locals. Una carrea de Vinicius per la banda esquerra i, després de la rematada del francès, Manolo Reina ha detingut en dos temps.

En el minut 56, Sergio Ramos ha marcat el segon gol del Real Madrid. Una falta directa des de la frontal de l'àrea en la qual poc podia fer Manolo Reina. El RCD Mallorca ha tardat poc a reaccionar. Una jugada individual de Lago Júnior per la banda esquerra i, després d'un gran centre, Budimir ha rematat a les mans del porter madridista.

Amb l'hora de partit complerta, Take Kubo s'ha acostat a la porteria defensada per Courtois. Una jugada individual que, després de marxar-se de tres rivals, ha rematat prop del pal esquerre. En el minut 70 ha estat Salibur l'encarregat de realitzar un gran centre que, per poc, no ha arribat Cucho Hernández.

En el minut 82 ha arribat el debut de Luka Romero amb el primer equip del RCD Mallorca. En els minuts finals el conjunt de Vicente Moreno no ha deixat d'intentar-lo. Bons acostaments a les mans de Cucho Hernández i Take Kubo que no han aconseguit veure porta.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Pozo, Sedlar, Valjent (61’), Raíllo, Baba (82’), Febas (61’), Dani Rodríguez, Kubo, Lago Junior (70’),  Budimir (61’)

Suplents: Parera, Fran Gámez (61’), Sastre, Xisco Campos, Señé, Cucho Hernández (61’), Salibur (70’), Trajkovski, Chavarría, Salva Sevilla (61’), Abdón, Luka (82’)

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Mendy, Valverde, Modric (70’), Hazard (61’), Vinícius (83’), Bale (70’), Benzema (82’)

Suplents: Areola, Militao, Marcelo, Kroos (61’), Brahím Díaz (82’), Isco (70’), Mariano (82’), Rodrygo, Diego Suárez, James, Javi Hernández, Marco Asensio (70’)

Gols: Vinícius, 1-0 (19’); Sergio Ramos, 2-0 (56’)