PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca perd a Saragossa (3-0) i cau eliminat de la Copa del Rei

Els vermells no poden amb el Real Zaragoza (3-1) i cauen eliminats de la Copa del Rei

L'equip de Vicente Moreno ha sortit a l'Estadi de la Romadera amb molts canvis respecte als de la victòria de fa escassos dies davant el Valencia CF. Un onze totalment diferent als que van jugar a Son Moix.

El Real Zaragoza a ha dominat el joc en els primers 45 minuts, però sense acostar-se amb perill a la porteria de Fabricio. En el minut 27 els locals han tingut l'oportunitat més clara de la primera part. Kagawa ha enviat una pilota al travesser després d'una falta llançada des de la frontal de l'àrea.

En la primera part les ocasions vermellas han estat a càrrec d’Abdón Prats i Take Kubo que no han aconseguit veure porta. Amb ocasions, però sense gols s'ha arribat al descans.

Després del descans el conjunt local no ha tardat en inaugurar el marcador. Havien passat tres minuts quan Álex Blanco ha aconseguit anotar el primer gol del partit. Un chut des de dins de l'àrea en el qual poc podia fer Fabricio.

Quan el conjunt vermell estava generant més perill, Puado ha finalitzat una contra per sumar el segon dels locals. Amb el segon gol del Real Zaragoza, Vicente Moreno ha introduït a Chavarría i Álex Alegría per a intentar revertir el marcador.

En el minut 75 el Real Zaragoza ha anotat el tercer gol del partit després d'una rematada pràcticament sols de Linares i batent al porter vermell. El RCD Mallorca no ha desistit i fins al final ho ha intentat. En el minut 85 Aleix Febas ha anotat un bon gol després d'un chut llunyà. Minuts després ha estat Alegria el que gairebé marca, però Ratón ho ha impedit.

RCD Mallorca: Fabricio, Sastre, Xisco Campos, Sedlar, Bava Rahman, Pedraza (71’), Febas, Kubo, Pou, Trajkovski (59’), Abdón (66’)

Suplents: Parera, Valjent, Fran Gámez, Señé (71’), Llac Júnior, Chavarría (59’) Álex Alegría (66’)

Real Zaragoza: Ratón, Delmás, Grippo, Atienza (79’), Clement, Javi Ros, Raúl Guti (62’), Álex Blanco, Kagawa, Puado (68’), Linares

Suplents: Álvarez, Guitián, Soro (68’), James (62’), Eguaras, Suárez, Francés (79’)

Gols: Álex Blanco, 1-0 (48’); Puado, 2-0 (54’); Linares, 3-0 (75’); Febas, 3-1 (85’)