PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca no pot amb la Real Sociedad i perd en el Reale Arena (3-0)

Els vermells cauen en el Reale Arena en un partit en el qual la mala fortuna no ha donat opció als de Vicente Moreno

Un gol en pròpia porta, un rebutg i un gol en el primer minut de la segona part no donen oportunitat al RCD Mallorca de sumar fora de casa. Després de l'eliminació en Copa del Rei davant el Real Zaragoza els vermells han perdut davant la Real Sociedad (3-0)

Després del partit en Copa del Rei, Vicente Moreno ha fet molts canvis en l'onze per a jugar en el Reale Arena de Sant Sebastià. En referència a l'últim partit de lliga a Son Moix i davant el Valencia CF, l'únic canvi ha estat l'entrada de Febas en lloc de Salva Sevilla i la volta a la convocatòria de Joan Sastre.

En els primers compassos del partit ha estat la Real Societat la que ha tingut la possessió i el control de la pilota, però sense acostar-se amb perill. Mentrestant el Real Mallorca aguantava i sortia a la contra amb Cucho Hernández i Budimir. En el minut 8 ha arribat la primera ocasió del partit en les botes de Lumor. El lateral vermell ha xutat des de la frontal de l'àrea i Remiro ha impedit el gol del jugador ghanès.

La primera part ha tingut un guió constant. Possessió per als locals i contres per als visitants. Prop del minut 20, Lago Júnior ha rematat un córner tret per Dani Rodríguez que, de nou, Remiro ha atrapat. Abans d'arribar al descans ha estat la Reial Societat la que ha tingut una ocasió clara. Isak ha controlat un centre lateral amb el pit quedant-se només davant Reina, però que el porter del Real Mallorca ha aconseguit atrapar.

Amb l'empat a zero s'ha arribat al descans, però poc ha durat el resultat després de la represa. Un minut ha tardat Isak en enviar la pilota al fons de la xarxa després d'un centre lateral de Portu. Cinc minuts després el Cucho Hernández ha respost amb un tret llunyà detingut pel porter local.

En el minut 58 ha arribat el segon gol de la Reial Societat. Barrenetxea, quan acabava d'entrar, ha disparat des de fora de l'àrea i, amb molt poca fortuna per al Real Mallorca, la pilota ha tocat a la cama de Fran Gámez desviant i deixant sense opcions de detenir-lo a Manolo Reina.

Amb el segon gol local, Vicente Moreno ha donat entrada a Kubo i a Pozo per a intentar retallar distàncies i generar perill en l'àrea blanc-i-blava. En els últims minuts de partit la Reial Societat ha continuat inquietant la porteria bermellona. Isaak i Portu s'han acostat amb perill i prop d'aconseguir el tercer.

Ha estat en el 81 quan Portu ha anotat el tercer per a la Reial Societat. Odegaard ha disparat des de fora de l'àrea i, després d'una bona parada de Manolo Reina, Portu, ha aprofitat el rebutgi i sense oposició ha anotat el tercer per a l'equip local. El Real Mallorca no ha baixat els braços i en les botes de Abdón i Dani Rodríguez han estat les oportunitats bermellonas que, sense fortuna, no han aconseguit anotar i amb el resultat de 3-0 s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Reina, Lumor, Valjent, Raíllo, Gámez, Baba, Febas (60’), Dani Rodríguez, Lago Junior (70’), Cucho Hernández, Ante Budimir (82’)

Suplents: Fabrico, Pedraza, Xisco Campos, Pozo (60’), Take Kubo (70?), Abdón (82’), Sastre

Real Sociedad: Remiro, Zaldua, Llorente, Zubeldia, Aihen, Odegaard, Le Normand, Merino (77’), Portu, Isak (80’) y Oyarzabal (57’)

Suplents: Zubiaguirre ; Gorosabel, Guevara (77’), Luca, Barrenetxea (57’), Januzaj (80’) y Lobete

Gols: Isak, 1-0 (46’); Fran Gamez (PP), 2-0 (58’); Portu, 3-0 (81’)