PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca perd contra el Real Valladolid a Son Moix (0-1)

Els de Vicente Moreno perden amb un solitari gol dels val·lisoletans a Son Moix

Un gol d’Ünal en la segona part dóna els tres punts al Real Valladolid. Un partit sense moltes ocasions en el que ha estat la primera derrota de l'any per al RCD Mallorca a Son Moix (0-1)

Vicente Moreno ha realitzat dos canvis a l'onze inicial respecte a la derrota en el Reale Arena. Han entrat Salva Sevilla per Aleix Febas, després de la baixa per malaltia la setmana passada, i Joan Sastre substituint a Fran Gámez en el lateral dret. Un onze molt típic en els darrers partits pel tècnic vermell.

Ha estat el RCD Mallorca el que ha entrat millor al partit realitzant bones triangulacions amb Baba com a home brúixola, però el Reial Valladolid és el que ha inquietat primer al porter contrari. Un cop de cap de Ünal que ha detingut Manolo Reina en dos temps. A partir d'aquí els de Pucela han dominat el joc i s'han acostat, sense perill real, a l'àrea vermella.

En el minut 28 ha arribat la jugada polèmica de la primera part. Un gol ben anul·lat a Dani Rodríguez pel fet que, en la jugada del gol, la pilota havia sortit completament per línia de fons. No ha agradat al cos tècnic de Vicente Moreno com s'ha gestionat la jugada. La decisió del VAR i deixant que el Valladolid tragués ràpid mentre els locals encara celebraven el gol i no estiguessin preparats. Després de les protestes, el segon entrenador del Real Mallorca, Dani Pendín, ha estat expulsat.

Després, la pilota no ha tingut un dominador clar. Molts acostaments per part de tots dos equips, però les de major perill en les botes dels jugadors vermells. El Cucho Hernández i Dani Rodríguez ho han intentat des de fora de l'àrea sense trobar porteria. Amb poques ocasions clares i amb moltes interrupcions s'ha arribat al descans amb empat a zero a Son Moix.

La segona meitat ha començat amb una ocasió per a cada equip. Sergi Guardiola i Salva Sevilla han estat els encarregats de posar a prova als porters, però sense molt de perill. En el minut 49 ha arribat la lesió d'Antonio Raíllo. Després d'una carrera s'ha fet mal al turmell i en el seu lloc ha entrat el capità del Real Mallorca, Xisco Campos.

En el minut 55 el Real Valladolid s'ha avançat en el marcador en una jugada individual de Sergi Guardiola per banda i, amb un bon centre, que Ünal ha rematat de cap al fons de la xarxa. Vicente Moreno ha reaccionat al gol amb l'entrada de Kubo i Pozo cercar frescor en atac.

Els locals han començat a crear perill sobre la porteria de Masip amb centres laterals i bones accions individuals, tant de Kubo com de Pozo. En les botes del propi Kubo ha estat l'empat després d'un bon xut que ha sortit molt prop del pal esquerre de Masip.

En els següents minuts el Real Mallorca ha estat prop d'aconseguir l'empat amb accions perilloses però sense obtenir recompensa. Amb el 0-1 s'ha arribat al final del partit i, malgrat la insistència local en els minuts finals, els tres punts volen a Valladolid.

RCD Mallorca: Reina, Lumor, Valjent, Raíllo (49’), Sastre (70’), Baba, Salva Sevilla, Dani Rodríguez (58’), Lago Junior, Cucho Hernández, Ante Budimir

Suplents: Fabrico, Pedraza, Xisco Campos (49’), Pozo (70’), Take Kubo (58’), Abdón, Febas

Real Valladolid: Masip, Moyano, Kiko Olivas, Salisu, Raúl Carnero, Óscar Plano (87’), Alcaraz, Míchel, Toni Villa (71’), Ünal (90’) y Guardiola

Suplents: Samu Pérez, Antoñito, Javi Sánchez, Fede San Emeterio (90’), Hervías (71’), Waldo (87’) y Sandro

Gols: Ünal, 0-1 (56’)