El RCD Mallorca perd a casa davant el València CF (0-1)

Derrota per la mínima dels vermells en el Visit Mallorca Estadi

El RCD Mallorca va perdre després d'un gol en el minut tres dels valencianistes. Els de Luis García plaça el van intentar de totes les maneres possibles, però la pilota no va voler entrar. El partit va tenir color vermell, però els tres punts finalment van viatjar a València. Amb aquesta derrota, el RCD Mallorca perd la bona ratxa que venia collint a casa, però seguirà una setmana més, lluny de les posicions de descens.

El partit no va començar de la millor forma possible i és que els ches es van avançar molt aviat en el marcador. En el tres va marcar un Gabriel Paulista que li va pegar amb tot des de la frontal. Un xut impossible per a Sergio Rico. Amb el 0-1, els visitants van aguantar i van esperar les escomeses del RCD Mallorca que ho va intentar d'una i mil formes. Take Kubo va ser un malson per a la defensa valencianista que només ho va poder detenir a base de faltes. D'internades del japonès i de centres laterals van arribar les oportunitats bermellonas, però sense arribar a perforar la porteria de Mamardashvili.

En la segona meitat, el RCD Mallorca va sortir una mica dubitatibo, però amb el pas dels minuts els bermellones s'acostaven més i més a la meta visitant. En el 50, Jaume Costa va estar a punt de marcar després d'una gran assistència de Take Kubo. També ho va intentar un Muriqi que no va acabar d'estar còmode en el camp. De serveis de cantonades continuaven arribant les ocasions dels vermells que no van acabar d'afinar la seva punteria. En el tram final, Luis García Plaza va ser expulsat per una protesta al col·legiat que no va dubtar a mostrar la cartolina vermella. Com tampoc va dubtar a treure-li la segona a Ilaix ja en el temps de descompte.Amb aquesta derrota, el RCD Mallorca perd la bona ratxa que venia collint a casa, però seguirà una setmana més, lluny de les posicions de descens.