El RCD Mallorca guanya i continua invicte en La Lliga (1-0)

Els vermells van vèncer al RCD Espanyol en el Visit Mallorca Estadi

El RCD Mallorca va sumar de tres després de derrotar al RCD Espanyol en el Visit Mallorca Estadi (1-0). Els de Luis García Plaza van guanyar gràcies al solitari gol de Dani Rodríguez en la primera meitat. Amb aquesta victòria, el conjunt vermell va sumar set punts de nou, dues victòries i dues porteries a zero consecutives.

El partit va arrencar molt igualat i amb un conjunt vermell buscant la porteria perica. De les aproximacions de Take, Fer Niño i Dani Rodríguez van arribar les accions més perilloses. En el minut 21 va arribar una de les jugades més diferencials. Take Kubo, després d'una bona acció individual, va filtrar perquè Fer Niño busqués la porteria defensada per Diego López, però el portera visitant va enviar a córner.

En el minut 27 va arribar el primer i únic tant del partit. Dani Rodríguez va rematar una gran assistència de B. Oliván que va significar el primer gol del partit i el primer del Tigre de Betanzos en aquesta temporada. Amb el gol vermell i el final de la primera meitat arribant, el RCD Espanyol va fer un pas endavant, però el bon bloc defensiu vermell i les bones ajudes defensives dels homes d'atac van frenar les oportunitats pericas.

Amb el 1-0 es va arribar al final dels primers 45 minuts. Sense un dominador clar, sense ocasions molt perilloses i sobretot amb molt de fortalesa en les àrees. Un guió que es va repetir durant la segona part. Tant els de Vicente Moreno com els de Luis García Plaza buscaven arribar a àrea contrària, però les bones accions defensives no van donar ales als jugadors atacants.

En el tram final del partit, Take Kubo va estar prop de trobar la porteria perica, però els seus trets van sortir desviats. El japonès va rebre una gran ovació de tot l'estadi en ser substituït. Amb la victòria mínima vermella es va arribar al final del partit. Una victòria que va significar la segona consecutiva per al RCD Mallorca. Set punts de nou disputats amb tres gols a favor i tan sols un en contra.

RCD Mallorca: Reina, Maffeo, Valjent, Russo (46'), B. Oliván, Baba, Salva Sevilla (68'), Dani Rodríguez, Take (86'), Mboula (61'), Fer Niño (86')

Suplentes: Greif, Galarreta (68'), Febas, Abdón (86'), Lago, Battaglia (86'), Costa, Sedlar (46'), Amath (61'), Gálvez, Gayà, Mollejo

Goles: Dani Rodríguez, 1-0 (27')