Skip to main content
Destacats

Manolo Reina, Dani Rodríguez i Martin Valjent analitzen la victòria davant el RCD Espanyol

El capitán, el centrocampista y el central mallorquinista valoraron los tres puntos

El porter i capità, Manolo Reina, l'autor del gol, Dani Rodríguez i el central eslovac, Martin Valjent van analitzar la victòria davant el RCD Espanyol en el Visit Mallorca Estadi (1-0). Els de Luis García Plaza van guanyar gràcies al solitari gol de Dani Rodríguez en la primera meitat. Amb aquesta victòria, el conjunt vermell va sumar set punts de nou, dues victòries i dues porteries a zero consecutives.

Sobre el partit

Manolo Reina: "Ens anem molt contents. Han estat tres punts merescuts. En tot moment hem estat superiors a ells. L'equip ha treballat molt bé i podríem haver marcat algun més. És un orgull jugar amb aquest equip i, sobretot, amb l'afició. Ha estat un dia de 10"

Dani Rodríguez: "M'agrada marcar i que l'equip guanyi. Estic molt content per aquesta part. Hem fet un partit molt intens en tots els sentits i crec que hem minimitzat a un gran rival. Ens emportem tres punts molt importants per a nosaltres. Ells es van amb la sensació de no haver estat, però ha estat mèrit nostre"

Valjent: "Avui hem sentit l'energia de l'afició com si anessin 20.000. Són una part molt important per a nosaltres. Els necessitarem moltíssim i ens donen sempre una gran empenta"

Sobre l'equip

Manolo Reina: "No penso en els punts. Això és molt llarg i hem de tocar de peus a terra. Evidentment, tot el que sumem ara benvingut sigui, però al final l'única cosa que vull és la humilitat i el sacrifici de tot aquest equip cada partit. Tenim qualitat i els que han vingut vénen a sumar"

Dani Rodríguez: "Entri qui entri i jugui qui jugui, l'equip és competitiu. És la base per a enguany. El treball és innegociable. Són set punts els que ja tenim i cal seguir"

Valjent: "Aquest equip està millorant any rere any i amb els fitxatges nous som més complets. Ara com a club podem créixer. Tenim set punts que està molt bé, però aquesta temporada serà molt llarga i molt difícil. Tindrem ratxes bones i dolentes, que seran difícils. però mantenir-nos com a equip"