El RCD Mallorca guanya a Vallecas (0-2)

Els vermells sumen de tres davant el Rayo Vallecano

El RCD Mallorca va guanyar a Vallecas davant el Rayo Vallecano el seu primer partit de la temporada (0-2). Els bermellones van sumar de tres després d'un gran partit en el qual, una vegada més lluny de Son Moix, van deixar la porteria a zero. Muriqi i Kang-In Lee van ser els golejadors de la trobada.

Després de la derrota a casa davant el Reial Betis, els de Javier Aguirre van sortir amb tot davant un Rayo Vallecano que venia d'aconseguir quatre punts en les dues primeres jornades.
El partit es va posar de cara aviat gràcies a un gran gol de Vedat Muriqi en el minut 13 de la primera part. El kosovar va marcar el seu segon gol en aquesta temporada després d'un gran passi de Dani Rodríguez.
L'equip de Javier Aguirre va continuar estrenyent, malgrat que els d'Andoni Iraola el van intentar de totes les formes possible. La solidesa defensiva per part dels vermells que va demostrar una jornada més.
En la segona meitat va arribar el segon punt per al RCD Mallorca. Kang-In Lee va aprofitar un rebutgi d'un defensa rayista i va definir a la perfecció per a marcar el seu primer gol amb la samarreta vermella.
En aquest partit es va produir la volta d'Íñigo Ruíz de Galarreta als terrenys de joc després de la lesió de llarga durada. Amb aquesta victòria, els vermells sumen quatre punts i no coneixen la derrota lluny de Son Moix.