El RCD Mallorca guanya 0-1 al Zamora CF

Aleix Febas marca l'únic gol del partit que serveix per avançar a la següent eliminatòria

Un gol d'Aleix Febas als 26 minuts del primer temps permet al RCD Mallorca avançar a la següent ronda de la Copa del Rei després de superar al Zamora CF per 0 a 1.
El RCD Mallorca va controlar el joc des de l'inici del partit, però sense ocasions clares de gol. El conjunt vermell es va avançar en el marcador aprofitant l'espai enrere i després d'una bona jugada de Lumor que va creuar enrere perquè Febas posés el toc final. A partir de la mitja hora de joc, el Zamora va cercar la porteria de Fabricio, però sense grans ocasions de perill per al meta canari.
En la segona meitat, el conjunt local va intentar fer-se amb la pilota i crear ocasions de perill per a empatar el partit en les botes de Valentín i Ramos, però Fabricio es va mostrar segur sota els tres pals. En el minut 81, Dani Rodríguez, ha pogut sentenciar en la primera pilota que tocava, però la pilota es va anar al pal de la porteria de Villanueva.
RCD Mallorca: Fabricio, Raíllo, Valjent, Sedlar, Lumor Agbenyenu, Gámez, Baba, Febas (81’), Salva Sevilla (60’), Budimir, Cucho Hernández (69’).
Suplents: Parera, Xisco Campos, Pedraza (60’), Lago Júnior, Dani Rodríguez (81’), Trajkovski (69’), Abdón.
Zamora CF: Villanueva, Coque, Parra, Mateo, Sebastián, Vallejo, Hernández, Garbán (56’), Ramos, Prieto, García (83’).
Suplents: Andreu, Álvarez, Perero (56’), Rasines, Escudero, Rubiato (83’), Beneits.

Gols: Aleix Febas, 1-0 (26’).