PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca converteix la pluja en gols davant el Valencia CF (4-1)

Els vermells aconsegueixen la victòria després d'una primera part amb tres gols en un matí passat per aigua a Son Moix

El primer partit de la segona volta ha tingut com a testimoni a la pluja i al fred a Son Moix. Pluja i fred que el RCD Mallorca ha tardat poc en transformar-ho en gols. Després de la victòria, 0-1, davant el Zamora CF en la Copa del Rei els vermells han aconseguit la victòria davant el València CF (4-1).

Vicente Moreno ha realitzat diversos canvis respecte al partit de copa i l'últim de lliga. Ha passat a jugar amb quatre defenses pel que Sedlar no ha entrat a l'onze inicial. Lago Júnior, Dani Rodríguez i Manolo Reina han jugat avui després del descans en Copa del Rei.

En el que ha estat una primera part perfecta, el RCD Mallorca ha aprofitat les ocasions que ha tingut. En els primers minuts els dos equips han optat per una pressió alta i acostant-se tímidament a la porteria rival. El primer en trobar porteria ha estat l'equip de Vicente Moreno. En el minut 7, Antonio Raíllo ha marcat de cap després d'una falta servida per Salva Sevilla.

Des del primer gol local els de Celades s'han acostat a la porteria de Manolo Reina, però sense generar ocasions clares. En el minut 22, Budimir ha marcat el segon gol per al Real Mallorca després d'una bona recuperació de Dani Rodríguez i posterior assistència al pichichi del conjunt vermell que amb aquest gol sumava set en Primera Divisió.

En el minut 40, quan els visitants semblaven inquietar de nou la porteria de Manolo Reina, Budimir li ha posat la guinda a una jugada magnífica per part dels vermells. Tocant la pilota de primeras Lago Júnior i Salva Sevilla deixant a Budimir tot sol davant Diakhaby que, després de deixar-ho assegut, batia per segona vegada a Jaume Doménech i aconseguint el seu vuitè gol en la Liga.

Amb el 3-0 s'ha arribat al descans en el que ha estat, sens dubte, una de les millors primera part dels de Vicente Moreno en el retorn a Primera Divisió. Després del descans el Valencia CF s'ha quedat amb un menys per l'expulsió de Dani Parejo. El capità valencianista ha estat expulsat per doble targeta groga.

En el minut 63 s'ha produït el debut d'Alejandro Pozo, el primer fitxatge del RCD Mallorca en el mercat hivernal. En els següents minuts les ocasions han estat de costat local. Dani Rodríguez i el propi Pozo han pogut augmentar el marcador.

Ha estat en el minut 79 quan Dani Rodríguez ha aconseguit anotar el quart gol local amb un xut potent des de fora de l'àrea que poc ha pogut fer el porter visitant. Tres minuts després ha estat Ferrán Torres l'encarregat de fer el gol de l'honor després d'una bona jugada i una bona definició del valencianista. Amb el 4-1 s'ha arribat al final del partit i els tres punts es queden, per primera vegada en aquest any, a Son Moix.

RCD Mallorca: Reina, Lumor, Valjent, Raíllo, Gámez, Baba, Salva Sevilla (69’), Dani Rodríguez, Lago Junior (80’), Cucho Hernández (63’), Ante Budimir

Suplents: Fabrico, Pedraza, Xisco Campos, Pozo (63’), Take Kubo (80’), Abdón, Febas (69’)

Valencia CF: Doménech, Wass, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gayá, Carlos Soler, Parejo, Coquelin, Cheryshev (43’), Maxi Gómez y Gameiro (61’).

Suplents: Cillessen, Jaume Costa, Mangala, Kondogbia, Kang In (61’), Sobrino y Ferran (43’)

Gols: Raíllo, 1-0 (7’), Budimir 2-0 (22’), Budimir 3-0 (40’), Dani Rodríguez 4-0 (79’), Ferran Torres  4-1 (82’)