Destacats

El RCD Mallorca goleja al CE Constància

El club inquer ha celebrat el seu centenari amb aquest partit amistós

El RCD Mallorca ha guanyat (0-5) al CE Constància en un partit amistós en el qual el club inquer celebrava el seu centenari. Els autors dels gols van ser: Vedat Muriqi amb doblet; Ángel Rodríguez;  Tino Kadewere i Abdón Prats.

En la primera part, el conjunt dirigit per Javier Aguirre seria el clar dominador, amb una alta possessió de la pilota i les idees molt clares. En el minut 8' va arribar el primer gol de les botes de Vedat Muriqi després d'un mal rebuig del porter del Constància. Un minut més tard (9'), el Kosovar tornaria a reivindicar-se i tornaria a manar l'esfèric al fons de la xarxa. Les arribades dels vermells eren constants. L'oportunitat de Tino Kadewere es produiria en el minut 22, que després d'una bona combinació amb Muriqi, executaria un gran llançament per a tornar a perforar la porteria de Mateu Vaquer. Quan a penes faltaven deu minuts per a finalitzar la primera part, Ángel Rodríguez va saltar al verd, i minuts més tard marcaria el quart gol a plaer després d'una bona assistència de Russo.

En la segona part, tots dos entrenadors van optar per canviar al complet els seus onces. Els de Guillem Llaneras van mostrar la seva millor versió, oposant una gran defensa a les contínues arribades del RCD Mallorca. El jugador inquer, Alomar, va disposar de la millor ocasió per al seu equip després d'un gran llançament des de la frontal de l'àrea que va precisar d'una gran aturada de Leo Román. En l'últim minut del partit, Abdón Prats, posaria el 0-5 en el lluminós després d'una gran jugada de Llago Júnior per banda dreta.

Goles: 0-1, Muriqi (8') ; 0-2, Muriqi (9'); 0-3, Tino Kadewere (22´); 0-4, Angel (35'); 0-5, Abdón (90´).