Skip to main content
Destacats

El RCD Mallorca estrena el documental "We miss you. El so del silenci"

El documental narra com viu l'equip i l'afició el futbol en temps de pandèmia

El RCD Mallorca estrena un nou documental en el qual intenta descriure com es viu el futbol en temps de pandèmia, amb estadis sense públic i sota un estricte protocol sanitari per la COVID-19. Sota el títol "We miss you. El so del silenci", aquest nou relat audiovisual fixa la seva mirada en com, tant els jugadors com l'afició, han hagut d'adaptar-se a la nova realitat imposada per la gravetat de la pandèmia. 

El documental comença amb la imatge de Joan Morey, soci número 1 del club, arribant al Visit Mallorca Estadi i asseient-se en la seva butaca de soci, per primera vegada des del mes de març. Ell, com tants altres seguidors, troben a faltar la seva rutina els dies de partit, les xerrades amb altres companys o l'emoció de celebrar un gol en la graderia. Durant gairebé 25 minuts, escoltam a jugadors, a l'entrenador i a alguns aficionats, explicant les seves sensacions amb l'estadi buit, veiem com els aficionats segueixen ara els partits per televisió o veiem a la millor mascota de la Liga, Dimonió, desempolsar el seu vestit per unes hores. 

"We miss you. El so del silenci" és un càntic d'esperança, la de tornar a veure a l'afició del RCD Mallorca molt aviat de tornada a Son Moix, de tornada a casa.