El RCD Mallorca empata en el seu primer partit de l'any davant el Real Oviedo (2-2)

Els vermells sumen un punt en la seva visita al Carlos Tartiere

El RCD Mallorca suma el seu primer punt en aquest 2021 després de l'empat davant el Real Oviedo en el Carlos Tartiere (2-2). Els de Luis García Plaza no aconsegueixen emportar-se els tres punts després d'haver-se posat amb dos gols d'avantatge. El mal estat de la gespa ha dificultat el joc, però els vermells aconsegueixen sumar en el primer partit d'aquest 2021.

Per a la jornada 20 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza ha hagut de realitzar un onze amb canvis a causa de les sancions, les lesions i les baixes per Covid-19. Sedlar i B. Oliván han iniciat de titulars substituint als sancionats Raíllo i Cufré; en el centre del camp, Baba ha entrat per Salva Sevilla; en atac, Lago Junior ha sortit en lloc de Jordi Mboula.

El RCD Mallorca ha arrencat dominant el joc, malgrat les dificultats que es mostraven en el terreny de joc. Als 15 minuts de partit, els vermells s'han posat per davant en el marcador. Lago Junior ha recuperat una pilota prop de l'àrea rival i ha aconseguit superar a Joan Femenias. Amb el Real Oviedo aguaitant la porteria de Manolo Reina, Joan Sastre ha anotat un golàs després de caçar un rebot des de fora de l'àrea. Just abans d'arribar al descans, Javier Mier ha retallat distàncies després d'una acció a pilota parada.

A la volta de vestuaris, el partit ha seguit amb el ritme de la primera. Molt de joc aeri i poc joc de toc. En el minut 70, el Real Oviedo ha empatat la trobada. Alejandro Arribas ha rematat un centre de Nahuel i ha batut a Manolo Reina. En els minuts finals el partit s'ha convertit en un anada i volta constant. Els locals han arribat amb perill a la meta bermellona, però l'última ocasió ha estat per a Joan Sastre que ha estat a punt de marcar un gol molt semblant al de la primera meitat. Amb el 2-2 s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Reina, Sastre, Russo, Sedlar, Oliván (58’), Baba, Febas (54’), Ruiz de Galarreta, Lago Junior, Antonio Sánchez, Abdón (87’)

Suplents: Parera, Alegría (87’), Murilo, Gámez (58’), Trajkovski, F. González, Luka, Iván Bravo, Ibrahim Diabate, Salva Sevilla, Leo, Amath (54’)

Real Oviedo: Femenías, Juanjo Nieto, Arribas, Christian, Mossa, Viti (86’), Javi Mier, Jimmy, Nahuel, Leiva (90’), Rodri (72’), Blanco Leschuk

Suplents Simone Grippo, Aburjania, Hernández (90’), Johannesson, Brazão, Obeng (72’), Teguia (86’), Riki, Ahijado, Guerra Rodríguez

Gols: Lago Junior 15’, 0-1; Sastre 20’, 0-2; Javi Mier 44’, 1-2; Alejandro Arribas 68’, 2-2