Destacats

El RCD Mallorca es classifica a quarts de final de Copa del Rei

Els vermells guanyen al RCD Espanyol i es fiquen entre els vuit millors en la competició del KO

El RCD Mallorca va guanyar al RCD Espanyol i es classifica als quarts de final de Copa del Rei (2-1). Els de Luis García Plaza van aconseguir la victòria gràcies als gols de Take Kubo en la primera part i Abdón Prats en la segona. Els vermells van jugar un dels seus millors partits de la temporada traient l'arpa i la intensitat per a aconseguir un bitllet per a la següent ronda de la Copa. Amb aquesta clasificació, el RCD tornarà a estar entre els vuit millors en la competició del KO.

Per al partit de la Copa del Rei, Luis García Plaza va treure un onze sense molta rotació i apostant pel centre del camp que la temporada passada va donar tantes alegries a l'equip. Ruiz de Galarreta i Salva Sevilla van agafar el timó de la trobada per a portar a l'equip a gaudir dels millors minuts de la temporada quant a joc i oportunitats. A la mitja hora de joc va arribar el primer gol del partit. Take Kubo va treure la màgia a relluir amb una falta directa des de la forntal que va sorprendre a tots. El gol de lliure directe va significar el primer de la temporada per al conjunt mallorquinista.

Amb el gol, el RCD Mallorca va continuar amb el seu bon joc, mentre que els pericos aguantaven i esperaven per a sortir a la contra amb la velocitat de Puado, De Tomás i Dimata. En la segona meitat, la intensitat no va afluixar per part dels locals que ho intentaven de totes les formes possibles. Fins a cinc córners en 20 minutos per a un RCD Mallorca que, precisament, de servei de cantonada va aconseguir el segon tant del partit. Salva Sevilla va centrar i Abdón Prats va rematar per a marcar el seu primer gol en Copa i el seu primer tant en el Visit Mallorca Estadi de la temporada.

Poc després, el RCD Espanyol va retallar distàncies després de sis minuts de revisió per part del VAR. Al principi, el col·legiat va anul·lar el punt per fora de joc de Puado que, al final, va pujar al marcador. A partir d'aquí poc moviment en les dues àrees que perimitió al conjunt local guanyar i classificar-se per als quarts de final de la Copa del Rei.

RCD Mallorca: Leo Román, Jaume Costa, Valjent, Russo, B.Oliván, Ruiz de Galarreta (90'), Salva Sevilla (72'), Amath (83'), Abdón (83'), Dani Rodríguez, Take (83')

Suplents: Manolo Reina, Sedlar (90'), Miguelito, Giaquinto, Kang-In Lee (83'), Battaglia (72'), Antonio Sánchez (83'), Javi Llabrés, Hoppe (83'), Ángel, Mboula

RCD EspanyolDiego López, Óscar Gil (68′), Sergi Gómez, Adrià Pedrosa, Keidi Bare (68′), Darder, Aleix Vidal, Puado (90′), Dimata (46′) y Raúl de Tomás.

Suplents: García, Didac, Calero, Miguelón, Melamed, Fran Mérida, Morlanes (86'), Loren (86'), Melendo (46'), Wu Lei (90'), Embarba

Gols: Take, 1-0 (32'); Abdón, 2-0 (60'); Puado, 2-1 (62')