El RCD Mallorca empata en Anduva davant el CD Mirandés (0-0)

Els vermells empaten a zero en un partit igualat i en el qual els de Luis García Plaza han acabat amb deu jugadors

El RCD Mallorca empata davant el CD Mirandés en Anduva (0-0). Els de Luis García Plaza no passen de l'empat en la segona trobada seguida lluny de Mallorca. En un partit en el qual els vermells s'han quedat amb deu per l'expulsió de Joan Sastre en la segona meitat.

Per a la sisena jornada de la lliga SmartBank i la segona consecutiva lluny del Visit Mallorca Stadi, Luis García Plaza ha realitzat diverses substitucions respecte al de la victòria davant el CD Lugo. Els internacionals Bava i Lago Júnior han entrat en l'onze inicial en lloc de Sedlar i Murilo. D'altra banda, Amath Ndiaye ha entrat en l'onze titular en lloc d'Álex Alegría i ha debutat amb la samarreta del RCD Mallorca.

El partit ha arrencat amb un avís en la porteria del CD Mirandés. Una bona jugada per la banda de B. Oliván dels vermells i, després d'un rebutgi, Joan Sastre ha disparat amb la cama esquerra però la defensa ha rebutjat a servei de cantonada. Amb molt de ritme ha continuat la trobada. En aquest cas han estat els locals els encarregats d'inquietar la porteria de Manolo Reina que, en dues ocasions, ha desviat la pilota lluny de la seva porteria.

En el minut onze ha arribat una bona ocasió per als vermells. Llac Júnior ha pentinat una pilota en la zona central i, després d'un control d'esperó de Amath i una bona carrera, la pilota li ha arribat al propi Lago Júnior però el xut ha sortit desviat. En el minut 19, Manolo Reina s'ha estirat per a detenir el tret perillós d'Iván Martín després d'un rebutgi en la frontal de l'àrea.

Quan el ritme del partit havia disminuït, Salva Sevilla ha tingut una oportunitat clara per a avançar als visitants després d'un servei de cantonada de Cufré. El de Berja ha disparat molt prop del pal esquerra de la meta defensada per Lizoain. En el minut 38 ha arribat un altre acostament per als de Luis García Plaza. Una jugada madurada i de bones combinacions que, després d'un centre de Oliván, cap jugador ha pogut finalitzar. Amb igualtat en el marcador s'ha arribat al final de la primera meitat.

La segona meitat ha iniciat amb un tret, als quaranta segons, de Pablo Martínez al travesser després d'un control orientat entre dos jugadors vermells. Després de l'ocasió local, el RCD Mallorca ha dominat la trobada. En el minut 52, Lago Júnior ha combinat amb Ndiaye i l'internacional amb Costa d'Ivori ha centrat amb l'esquerra al capdavant de Dani Rodríguez que no ha aconseguit batre al portera del CD Mirandés.

Amb el pas dels minuts, Luis García Plaza ha fet diversos canvis. Marc Cardona ha debutat amb la samarreta del RCD Mallorca després de substituir a l'altre debutant, Amath Ndiaye. En els següents minuts la igualtat ha dominat el xoc amb pocs acostaments per als dos equips. En el minut 75, el conjunt vermells s'ha quedat amb un jugador menys per l'expulsió de Joan Sastre per doble amonestació.

En els minuts finals del partit han estat els vermells els que més s'han acostat a la meta local. Acostaments que no han trobat porteria. Amb un jugador més, el CD Mirandés també ha buscat l'àrea rival, però no han aconseguit trobar la porteria de Manolo Reina. Amb la igualtat en el joc i en el marcador s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Joan Sastre, Raíllo, Russo, B. Oliván (63’), Cufré, Baba, Lago Júnior (91’), Salva Sevilla (76’), Dani Rodríguez (76’), Amath (63’)

Suplentes: Miquel Parera, Pere Joan, De Galarreta (76’), Antonio Sánchez (91’), Trajkovski, Abdón, Fran Gámez (76’), Sedlar, Febas (63’), Alegría, Mboula, Marc Cardona (63’)

CD Mirandés: Raúl Lizoain, Víctor, Vivian, Berrocal, Jiménez, P. Martínez, Caballero (67’), Jirka (87’), Javi Muñoz, Iván Martín (76’), Schutte

Suplentes: Limones, Carlos Julio, Andrés G.M., M. Ezzarfani (87’), Genaro, Letic, N. Jackson (67’), P. Trigueros, Alberto G, P. Martínez, Moreno (76’)