Destacats

El RCD Mallorca empata a un gol en la seva visita a Las Palmas

Els vermells empaten amb els canaris en l'Estadi de Gran Canària

El RCD Mallorca va empatar davant la UD Las Palmas en l'Estadi de Gran Canària (1-1). Els de Luis García Plaza van empatar després d'un partit igualat en el qual els vermells es van avançar gràcies a un gol de Amath en la primera meitat, però els locals van aconseguir empatar en sortir de vestuaris.

Per a la jornada 33 de la Lliga SmartBank i el tercer partit de la setmana, Luis García Plaza va realitzar fins a sis canvis en l'onze inicial. En defensa, Valjent, Cufré i Fran Gámez van entrar per Raíllo, Oliván i Sastre; en el centre del camp, Sedlar va substituir a Bava i Amath va tornar a l'equip titular per Mboula; en la punta d'atac,  Álvaro Giménez va entrar per Abdón.

El conjunt bermellón venia de sumar de tres en la jornada intersetmanal davant el CD Leganés i tallar una ratxa d'un punt dels últims nou. El RCD Mallorca va entrar a l'Estadi de Gran Canària conscienciat de l'importància de sumar. En el minut 14 va arribar el primer gol del partit. Amath va rematar a un toc una passada lateral de Dani Rodríguez. Dos minuts després, Álvaro Giménez va rematar amb el cap un altre centre de Dani Rodríguez, però Álvaro Valles va desviar lluny de la porteria canària.

En el minut 26, Manolo Reina va detenir un xut de Ramírez des de l'esquerra en el qual va ser el primer acostament local del partit. En els minuts finals de la primera meitat i després de bones accions del conjunt dirigit per Pepe Mel, el RCD Mallorca va tornar a ser dominador de la possessió i va crear perill sobre la meta de Valls. Amb el marcador de 0-1 es va arribar al final de la primera meitat.

Després d'uns primers 45 minuts igualats i després del pas pels vestuaris, els locals van tardar dos minuts a empatar la trobada. Araujo va definir després d'una passada filtrada de Jesé. En el 67, els visitants van reaccionar al pas endavant que van donar els locals amb una bona acció d'Álvaro Giménez, però Valles va tornar a buidar a servei de cantonada.

En la recta final del partit, tant RCD Mallorca com la UD Las Palmas van tenir bones accions per a emportar-se el partit. En el bàndol vermell, Abdón es va treure un bon xut amb l'esquerra que va obligar Valels a estirar-se al màxim. En bàndol local, Araujo va tenir un mà a mà amb Manolo Reina, però Valjent va arribar ràpid a la cobertura per a buidar la pilota. Amb l'empat es va arribar al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Fran Gámez, Valjent, Russo, Cufré (78’), Sedlar (70’), Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Amath (90’), Antonio Sánchez (90’), Álvaro (78’)

Suplents: Parera, Sastre (78’), Febas, Abdón (90’), Murilo, Lago Junior, Baba (70’), Mboula (90’), Trajkovski (78’), Marc, Gayà, Mollejo

UD Las Palmas: Valles, Sergio Ruiz, Álex Suárez, Curbelo, Maikel, Jesé, Araujo, Ramírez, Lemos, Clemente (63’), Rober (78’)

Suplents: Domínguez, Ale Díez, Cardona, Aridai, Athuman, Fabio, Pejiño (63’), Edu Espiau, Kirian (78’), Rivera, Mújica

Gols: Amath, 1-0 (14’); Araujo, 1-1 (47’)