PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca DH s’imposa 3-0 a casa davant el CD EbrO

El juvenil A del RCD Mallorca aconsegueix la victòria davant el CD Ebre en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio (3-0). Durant la primera part, l'equip local va tenir el comandament en el terreny de joc: la possessió i la major part de les ocasions eren vermelles. En el minut 19, l'esquadra mallorquina es va avançar en el marcador gràcies al gol de Marcos Plomer.

Quan arribava el minut 35, el mateix protagonista del primer tant va conduir la pilota i en la frontal de l'àrea va passar l'esfèric a Pau Mascaró, que va aprofitar l'ocasió per a deixar-lo en el fons de les malles de la porteria de Diego Sisamón. En el darrer sospir de la primera part, fregant el minut 45, Marcos Plomer reapareix per a aconseguir el tercer tant del partit. El davanter ja suma tres gols aquesta temporada, ja que en l'anterior partit va sumar una diana davant el CE Europa.

Després del descans, els de Carlos Muñoz van continuar sent els clars dominadors del partit, controlant el joc en tot moment, sense que el marcador canviés fins i tot, tenint alguna ocasió. L'equip rival també va fer canvis per a donar la volta al partit però, sense aconseguir-ho. El tècnic del RCD Mallorca, aprofitant el bon rumb del partit, va fer diversos canvis. Entre ells, el debut d'Adrián Gómez.

I amb el temps esgotat, el col·legiat va donar per finalitzat la trobada amb el 3-0 en el marcador i el RCD Mallorca va tornar a sumar tres punts per tercera jornada consecutiva. Ara, l'esquadra mallorquinista es troba en cinquena posició, per sota del RCD Espanyol. El pròxim partit els de Carlos Muñoz es veuran les cares amb el FE Grama, quinzè classificat de la Divisió d'Honor Juvenil, a Barcelona.

RCD Mallorca: Iker, Dani García (57’), Pere Haro, Pablo Moya, Erik Quevedo (81’), Martí Payeras, Bruno (57’), Lluis Montiel (65’), Álex Sánchez (45’), Pau Mascaró, Marcos Plomer

Suplents: Gaspar, Carles (57’), Jan Salas (57’), Arnau Villa (81’), Adrian Gómez (65’), Santi Ávila, Diego López (45’)

Gols: Marcos Plomer, 1-0 (19’), Pau Mascaró, 2-0 (35’), Marcos Plomer, 3-0 (45’)