El RCD Mallorca cau en el Ciutat de València (2-0)

Els bermellones perden davant el Llevant UD en la primera jornada de la segona volta

El RCD Mallorca va perdre davant el Llevant UD en el primer partit de la segona volta en el Ciutat de València (0-2). Els de Luis García Plaza no van poder davant els granotas que es van quedar els tres punts després d'un partit en el qual la sort no va somriure als vermells. Dos gols en la segona part, un en el 47 i un altre en el 90, van deixar al RCD Mallorca sense premi.

Per al primer partit de la segona volta, Luis García Plaza va realitzar un parell de canvis respecte a l'onze de Copa. Leo Román va debutar en Primera Divisió amb la camiseta del RCD Mallorca. Per part seva, Javi Llabrés va gaudir de la seva primera titularitat en la màxima categoria del futbol espanyol. També, Take Kubo va tornar a l'onze. Els vermells van realitzar una bona primera part. Bones combinacions i centellejos d'un Javi Llabrés que ho va intentar fins a tres ocasions des de la frontal.

La segona part va arrencar amb un gerro d'aigua freda per al RCD Mallorca. En el 46, Roberto Soldado va rebre una pilota filtrada per a encarar i anotar el primer tant del partit. El davanter local va definir a la perfecció per a avançar al Llevant VOSTÈ Amb el gol blaugrana va arribar la reacció bermellonaAmath i B.Oliván van entrar al terreny de joc per a suplir al lesionat Maffeo i a Antonio Sánchez. En el 65, els vermells van tenir una gran oportunitat, precisament en les botes de B.Oliván. El lateral català va ser l'encarregat de llançar una pena màxima provocada per Fer Nen.

En el 82 va arribar una jugada amb polèmica ja que el RCD Mallorca va aconseguir empatar després d'una bona acció de Fer Nen, però el VAR va anul·lar el gol per control amb la mà previ al punt de Salva Sevilla. Una acció molt protestada per la banqueta vermella. Després d'aquesta acció, els de Luis García Plaza van fer un pas cap endavant a la recerca del punt de l'empat. Amb el RCD Malorca bolcat, el Llevant UD va anotar el gol definitiu en les botes de Morales.

Levante UD: Aitor Fernández, Miramón, Vezo, Óscar Duarte (70'), Rober, Franquesa, Pepelu, Campaña (70'), Bardhi, Soldado (58'), Roger

Suplents: Cárdenas, Coke, Son, Pubill, Sergio Postigo (70'), Malsa, Blesa, Radoja, Melero (70'), Morales (58'), Cantero, Dani Gómez

RCD Mallorca: Leo Román, Pablo Maffeo (57'), Russo, Sedlar, Jaume Costa, Battaglia (74'), Ruiz de Galarreta (90'), Take, Javi Llabrés (74'), Antonio Sánchez (57'), Fer Niño

Suplents: Manolo Reina, Quetglas, B. Oliván (57'), Joan Sastre, Gayà, Valjent, Giaquinto, Salva Sevilla (74'), Hoppe (74'), Amath (57'), Mboula, Abdón (90')

Gols: Roberto Soldado, 1-0 (47'); Morales, 2-0 (90')