Destacats

El Juvenil A del RCD Mallorca es classifica per a la Copa del Rei

Els vermells guanyen al Girona CF i passen a setzens de la competició del KO

El Juvenil A del RCD Mallorca va guanyar al Girona FC (1-0) i es va classificar per a la Copa del Rei en quedar quart classificat al final de la primera volta. Els de Carlos Muñoz tornaran a disputar un dels tornejos més bonics de la categoria cinc anys després. El bitllet el van aconseguir gràcies a la victòria per la mínima davant el conjunt català gràcies a un gol de Pablo Moya a la mitja hora de partit rere centre mesurat de Pau Vila. Un gol que va suposar la classificació a la Copa del Rei.

Al RCD Mallorca només li valia guanyar després de l'empat del Reial Saragossa davant el Cornellà, és per això que els vermells van ser amos i dominadors de l'esfèric. Els visitants aguantaven i esperaven enrere els atacs del conjutno dirigit per Carlos Muñoz. En el 29 va arribar el primer i únic tant del partit. Pablo Moya va rematar a la perfecció un gran centre lateral de Pau Vila. El jove central bermellón va girar el coll per a enviar la pilota molt prop del pal, impossible per a Joel.

Amb possessions llargues i, sobretot, tranquil·litat i jugades madurades, el RCD Mallorca va aconseguir que el Girona FC no s'acostés a la meta de Quevedo. La segona part va seguir amb el guió de la primera. Malgrat la insistència bermellona, el segon gol no va arribar. A poc a poc, els visitants van fer un pas cap endavant, però sense arribar a inquietar la porteria del RCD Mallorca. Amb el 1-0 es va arribar al final del partit. Els vermells comencen de la millor manera possible el 2022, amb victòria i classificació per a la Copa del Rei.

RCD Mallorca: Quevedo, Carles, Moya, Leo Mascaró, Pere Haro, Plomer, Campins, Pau Vila, Quetglas, Ramis, Calcagno

Suplents: Iván López, Munar, Sempere, Expósito, Gabriel, Picazo, Susarte

Gols: Pablo Moya, 1-0 (29')