El RCD Mallorca cau per la mínima davant el Real Betis

Borja Iglesias va ser l'autor de l'únic gol del partit

El RCD Mallorca va perdre 1-0 davant el Real Betis Balompié en la jornada 26 de la lliga Santander a l’Estadi Benito Villamarín. Borja Iglesias va ser l'autor de l'únic gol del partit que va tenir lloc a l'inici de la segona meitat. D'aquesta manera, el conjunt dirigit per Javier Aguirre es manté amb 32 punts en la zona mitjana de la classificació.

El primer avís del conjunt andalús arribaria en el minut 16 de les botes de Juan Miranda, que remataria de primeres una gran assistència de Sergio Canales. Cinc minuts més tard, Muriqi aprofitaria un rebutg de la defensa bètica per a rematar a porteria, però el gol seria invalidat per fora de joc. Una primera part molt igualada entre tots dos equips que marxaven al descans amb les taules en el marcador.

Als dos minuts d'arrencar el segon temps, Borja Iglesias posaria el 1-0 en el lluminós. Sabaly va disparar des de fora de l'àrea i el davanter bètic ficaria la puntera de la bota per a desviar la trajectòria de l'esfèric i batre a Rajkovic. Instants després, el tècnic del RCD Mallorca optaria per moure la banqueta i canviar el sistema de joc a la recerca de la remuntada. En el minut 78 Tino Kadewere va tenir la millor ocasió del duel per als vermells amb un xut creuat precedit d'un gran pase a l'espai de Galarreta, però marxaria fora. Malgrat la insistència dels homes de Javier Aguirre no van aconseguir donar-li la volta al marcador.

Real Betis Balompié: Rui Silva, Sabaly, Pezzela (82’, Víctor Ruiz); Edgar, Miranda, Canales (81’, Canales); Guido, Guardado, Rodri (64’, Juanmi); Ayoze (64’, William); y Borja Iglesias (92’, William José).

RCD Mallorca: Rajkovic, Maffeo (70’ Amath); Gio, Raíllo, Nastasic, Jaume Costa (56’, Augustinsson); Baba (56’, Kadewere); Galarreta, Kang In, Dani Rodríguez (56’, Antonio Sánchez); y Muriqi (76’, Abdón).