El Juvenil A venç 1-0 al CF Damm

Jan Salas va marcar de penal en el minut 86 de partit

El Juvenil A del RCD Mallorca va vèncer 1-0 al CF Damm a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio en el partit corresponent a la jornada 24 de la competició. Una gran victòria que col·loca als vermells en el tercer lloc de la classificació amb 46 punts.

El conjunt català va protagonitzar la primera arribada de perill en el minut 9 de la primera part quan Sergio Sandoval va estavellar l'esfèric en el pal dret del porter vermell, Marc Monedero, després d'una bona jugada individual. Minuts més tard ho provaria el RCD Mallorca amb un xut de Pau Mascaró, que es toparia amb la imposició del porter català, Alvaro Aljama. En el minut 29 del duel seria expulsat Robert, jugador del CF Damm. Una primera part de gran intensitat i equilibri entre tots dos equips.

Després del pas pel vestuari, tots dos entrenadors van optar per moure les seves banquetes i donar entrada a jugadors de refresc. En el minut 56 del partit seria Pablo Moyá el que cercaria sorprendre el porter rival amb un potent tret des de fora de l'àrea que sortiria fregant el travesser d'Álvaro Aljama. Quatre minuts més tard, l'equip dirigit per Sergio García tindria una gran ocasió a través de les botes de Marc Jurado, però que el porter vermell aconseguiria rebutjar amb gran habilitat. En el temps de descompte es produiria una jugada embrollada dins de l'àrea que el col·legiat sancionaria amb penal sobre Alexander Woiski. Jan Salas va ser l'encarregat d'executar la pena màxima i de posar el 1-0 en el marcador.

L'equip dirigit del Juvenil A del RCD Mallorca serà enfront del CF Badalona a domicili.

RCD Mallorca (Juvenil DH): Marc Monedero, Carles Sogorb (74’, Dani); Santi Ávila (85’, Calatayud); Pablo Moyá, Erik Quevedo, Martí Payeras, Adrián Gómez (92’, Diego López), Jan Salas, Pau Mascaró (66’, Llabrés), Bruno Calcagno, Víctor Lázaro (66’, Alexander Woiski)

CF Damm: Álvaro Aljama, Manel Beneite, Robert, Álvaro Cortés, Jan Coca (Dennis); Yair Antúnez, Marc Jurado, Pedro Peña (Pol Arnau); Sergi Sandoval, Javier Sarasa (61’, David Pedrosa), Miguel Beltrán 85’, Eliort).