El RCD Mallorca B empata 2-2 enfront del AE Prat

Llabrés i Ibrahim Diabate van ser els autors dels gols vermells

El RCD Mallorca B va empatar 2-2 davant el AE Prat en el partit corresponent a la jornada 21 del grup III de Segona RFEF. Miquel Llabrés e Ibrahim Diabate van ser els autors dels gols locals. Amb aquest empat, el RCD Mallorca B aconsegueix 16 punts i continua lluitant per la permanència.

Als tres minuts de la primera part, el AE Prat va aprofitar la primera ocasió que va tenir. Albert Pla va ser l'encarregat d'obrir el marcador. El filial vermell va saber reposar-se ràpid al gol del conjunt català. Tan sols set minuts més tard, Miquel Llabrés manaria la pilota al fons de la xarxa després de llançar una falta des de fora de l'àrea. El 2-0 arribaria en el minut 27 del duel després d'una gran jugada individual de Tovar que encararia tot sol la porteria de Craviotto, el seu llançament es toparia amb el pal, però Diabate aprofitaria el rebutgi per a posar l'esfèric al fons de la xarxa.

El filial vermell, que havia millorat molt el seu joc amb el pas dels minuts, es va topar amb el gol de l'empat quan acabava d'arrencar el segon temps. Alex Pla armaria un gran xut des de fora de l'àrea per a sorprendre a Álex Quevedo, que res va poder fer per a frenar aquest potent llançament. Malgrat la insistència del conjunt dirigit per Julián Robles, no van aconseguir marcar el tercer gol. Les oportunitats més clares van passar per les botes de Ghiaquinto i David López de cap després d'un córner.

El pròxim partit del RCD Mallorca B serà diumenge que ve enfront de l'Espanyol  B.

RCD Mallorca B: Álex Quevedo, Gayà, David López, Imanol, Miquel Llabrés (Gálvez, 70′), Thomas (Lázaro, 83′), Tovar, Montalbán (Tófol, 80′), Ibrahim (Valverde, 70′), Zaca (Montiel, 83′) y Miguel Martín.

AE Prat: Craviotto; Valentín, Héctor R., Adri Díaz (Miguel Fernández, 69′), Pau Salvans (Bakary, 87′), Elhadji (Aliou, 40′), Álex Pla, Yaya Sidibé, Uri, Albert Martí (Adri Rivas, 69′) y Coro.