El Juvenil A empata 0-0 davant el CD Ebre

Els de Carlos Muñoz ocupen la zona alta de la classificació

El Juvenil A del RCD Mallorca va empatar 0-0 davant el CD Ebre a l'Estadi Municipal La Almozara-El Carmen, en el partit corresponent a la jornada 21 del campionat de lliga. Amb aquest resultat, els vermells sumen 37 punts i ocupen el quart lloc en la classificació.

En la primera part el RCD Mallorca va ser els clar dominador del duel. Els de Carlos Muñoz ho van intentar fins a dues ocasions des de fora de l'àrea, però sense fortuna. A pocs minuts per al descans, els vermells van tenir diverses ocasions per a posar-se per davant en el marcador. La primera d'elles seria després d'un gran centre de Santiago Ávila, al qual Pau Mascaró no arribaria a la rematada per molt poc, i segons més tard, Mascaró el tornaria a intentar amb un bon llançament però que atallaria el meta rival.

En el segon temps, es va produir una de les jugades més polèmiques del partit. Dani García va ser derrocat en l'àrea petita, però el col·legiat no va considerar que fos penal. Va tornar a tenir una gran ocasió el RCD Mallorca en el minut 69, gràcies a una gran jugada de Diego López i Pau Mascaró, però de nou es toparien amb el portera del CD Ebre. Mancant un minut per al final del partit, Hugo Gracia va ser expulsat després de cometre una dura entrada sobre el jugador vermell, Diego López.

RCD Mallorca: Marc Monedero, Daniel García (Alexander Woiski, 61’), Santiago Ávila (Gabriel Salas, 85’), Miguel Calatayud, Erik Quevedo, Martí Payeras, Adrián Gómez (Nicolas Baratucci,78), Bruno A. Calcagno, Miquel Llabrés (Carles Sogorb 61’), Pau Mascaró (Pere Haro, 85’), Diego López.

CD.Ebro: Raúl La Huerta, Jorge Montesinos, Adrián Chameca, Alejandro Conte, Rubén Pérez, Daniel Cortés (David de Diego, 46’), Sergio Gutiérrez, Usher Lobede (Sergio Gonzalo,87’), Álvaro Peregrina, David Delgado, Hugo Gracia.