PRIMER EQUIP

El Mallorca certifica el campionat a Son Moix

La victòria 3-1 contra el Badalona ha suposat certificar el primer lloc del grup 3 de la Segona divisió B i aconseguir el campionat després d'un partit intens en què l'equip de Vicente Moreno ha buscat en tot moment la porteria contrària.

El RCD Mallorca ha sortit molt intens a la gespa i s'ha avançat en el marcador al minut 3 després d'una bona jugada de Aridai i Sastre per banda dreta que ha culminat Abdó embocando a gol. Tot s'ha posat de cara després d'aquesta bona acció col·lectiva. El Badalona ha intentat arribar a la porteria de Manolo Reina però Aridai ha sentenciat el partit en el minut 41. Abdon ha lluitat molt bé la pilota i ha assistit al jugador canari per rematar el partit just abans de marxar als vestidors.

En el segon temps, Salva Sevilla ha marcat un gol d'una gran factura després d'un llançament des de fora de l'àrea. Les parades de Manolo Reina han contingut al conjunt rival que, això sí, ha marcat el gol de l'honor al minut 83 després d'una diana d'Héctor Camps. El xiulet final ha suposat l'explosió d'alegria de Son Moix, que ha festejat el campionat del grup 3 a falta d'una jornada per acabar la lliga regular.

RCD Mallorca: Reina, Sastre, Bonilla, Raíllo, Xisco, Pedraza, Aridai (Fran Gamez min.79), Salva Sevilla, Abdón (Faurlin min.71), Álex López, Lago Junior (Ndi min.87).

Badalona: Marqueta, Álvaro Vega, Héctor, Robusté, Moyano, Maestre, Albarrán, Toni Lao(Serramitja min.68), Robert(Rivas min.56), Rubén(Segura min.77), Nestor.

Goles: 1-0 Abdon Prats min.3; 2-0 Aridai min.40; 3-0 Salva Sevilla min.74; 3-1 Héctor min.83.