Mallorca BN

El Mallorca B es jugarà l'ascens a dues noves eliminatòries

El RCD Mallorca B no ha pogut capgirar el marcador i s'ha quedat a les portes de l'ascens en primera eliminatòria. L'equip de Pepe Gálvez, que va perdre l'anada en el camp de la Gimnàstica de Torrelavega 4-1, ha intentat la remuntada a casa, però el resultat ha estat 2-2 i entrarà en un nou sorteig per pujar en dues noves eliminatòries a la Segona Divisió B.

El filial mallorquinista ha mostrat aquesta migdia la seva millor versió, i amb un plantejament clarament ofensiu (3-4-3) ha dominat la possessió i el ritme des de l'inici del partit. En el minut 29, ha arribat el primer gol que ha donat ales al Mallorca B. Jaume Pol ha rematat al segon pal, a pocs metres del porter, una gran jugada col·lectiva que ha iniciat Antonio, amb un llançament de falta.

Després del descans, i amb les bones sensacions que havien deixat el 45 primer minuts, en el minut 47, Rodado ha marcat el segon gol i ha deslligat l'alegria a Son Bibiloni. El capità mallorquinista ja suma 30 gols aquesta temporada.

Amb aquest resultat, els visitants, que havien vist recollit el seu joc, han avançat les seves línies i han aprofitat dues de les poques arribades que han tingut a l'àrea rival. En el minut 52 i en el 75, la Gimnàstica ha empatat el marcador a 2 i ha esborrat les esperances de remuntada de l'equip de Pepe Gálvez.

Encara així, han estat els mallorquinistes els qui han seguit atacant i al marge del resultat global, la imatge del filial ha estat molt favorable. Un aspecte que dóna confiança a la plantilla per seguir creient en l'ascens a la categoria de bronze.

Demà dilluns, el filial coneixerà el proper rival.