Skip to main content

Vicente Moreno: "És una final i un bon escenari per lluir-se"

Vicente Moreno ha valorat el partit contra el Rayo Majadahonda que suposarà tirar el tancament a la temporada a Son Moix (diumenge, 12.00 hores). Tots dos equips decidiran el campió de la Segona B després de confirmar l'ascens a La Lliga 123 diumenge passat. Si el CD Mirandés va ser la víctima del RCD Mallorca, el Rayo Majadahonda va eliminar al FC Cartagena.

L'entrenador mallorquinista assegura que no vol amagar les seves cartes i jugaran els menys habituals: "És una final i un bon escenari per mostrar. Intentarem fer el millor partit possible ". "Moltes vegades, la sensació que deixes en l'últim segon ja que ajuda o perjudica. Quan surts al terreny de joc sempre et jugues coses ", ha liquidat el tècnic.

Sobre el rival, el Rayo Majadahonda, Vicente Moreno considera que al costat del seu equip han estat els millors perquè "som els dos únics equips dels 80 que han pujat" i el qualifica com "un equip que té qualitat, que et treu la pilota i té velocitat, ho vam veure en pretemporada ".

Sobre les celebracions per l'ascens, Vicente Moreno s'ha mostrat content "per la gran quantitat de gent jove que va participar d'elles. "Aquest any ha servit perquè no hi hagi un desarrelament", ha conclòs l'entrenador.