El Juvenil A cau 4-3 davant el FC Barcelona

Malgrat la derrota, els vermells van arribar a imposar-se 1-3 a la primera part

El Juvenil A del RCD Mallorca va perdre 4-3 davant el FC Barcelona en la Ciutat Esportiva Joan Gamper en el partit corresponent a la jornada 27 de lliga. D'aquesta manera, el conjunt dirigit per Carlos Muñoz es manté amb 50 punts en la classificació i ocupa el tercer lloc en la taula.

Una primera part de gran intensitat per part de tots dos equips on els vermells van gaudir de gran efectivitat. El conjunt blaugrana va saber aprofitar la primera ocasió de perill que va tenir. En el minut 9’ Lamini Yamal va manar la pilota el fons de les malles, posant el 1-0 en el marcador. El conjunt vermells es va saber reposar del gol rival i aconseguia arribar amb perill a la porteria blaugrana. Martí Payeras va ser l'encarregat en el minut 23’ de posar les taules en el marcador. Minuts més tard, l'equip de Carlos Muñoz es tornaria a avançar gràcies a Erik Quevedo que aprofitaria un rebutg per a manar l'esfèric al fons de la xarxa. Una gran primera meitat en la qual els vermells culminarien amb un tercer gol en el minut 39’ després d'una gran jugada que finalitzaria amb una rematada de cap Pau Mascaró, posant momentàniament el 1-3 en el marcador.

Després de la represa, el partit es revolucionaria a partir del minut 70 quan Lorenzo Unai batria al portera del RCD Mallorca escurçant distàncies a 2-3 en el marcador. A penes quatre minuts més tard, igualaria la trobada el FC Barcelona amb un gol de Marc Guiu. Un tram final molt igualat amb grans ocasions per a tots dos equips. No obstant això, en el minut 87 Yamine Lamal aconseguiria superar a l'Iker Radó, fent pujar el 4-3 en el marcador, i tancant així el partit.

FC Barcelona: Ander Astralaga, Joan Anaya, Héctor Font, Alexis Olmedo, Xavier Moreno (Gerard González, 53’), Gerard Hernández (Biel Vicens, 53’ ), Lamine Yamal, Antonio Caravaca, Fabian Roberto Luzzi (Marc Guiu, 53’), Unai Hernández, Daniel Rodríguez (Derek Cuevas).

Juvenil A RCD Mallorca: Iker Radó, Carles Sogorb, Santiago Ávila (Pedro Haro, 80’ ), Pablo Moyá, Erik Quevedo, Martí Payeras, Víctor Lázaro (Miquel B. Llabrés, 74’) Miquel Jan, Pau Mascaró (Miquel Calatayud, 80’), Bruno A. Calcagno, Diego López (Adrián Gómez,80’).