Skip to main content
Varis

El RCD Mallorca i la FFIB acorden acostar el futbol de Primera al món amateur

El RCD Mallorca i la FFIB han signat un acord per a acostar el futbol de Primera, de la mà del màxim exponent, com és el club mallorquinsta, a tot el futbol federat de les illes. Por això, des d'ara, els federats i federades de qualsevol categoria, que formen part de les plantilles de futbolistes o del cos tècnic que disposin de llicència federativa, podran gaudir del millor futbol de Primera Divisió a l'Estadi Mallorca Son Moix a un millor preu. La FFIB, gràcies a la col·laboració del RCD Mallorca, ha aconseguit millors condicions per als de 33.000 federats que desitgin aprofitar aquest acord.

Per aquest motiu, la FFIB i el RCD Mallorca volen que els federats i federades, tant de futbol com de futbol sala, gaudeixin d'un avantatge en el preu de l'entrada en els 5 partits que encara queden aquesta temporada com a local a l'Estadi Mallorca Son Moix, per aquest ordre: Getafe, Athletic de Bilbao, Cádiz, Valencia i Rayo Vallecano. L'acord afecta a aquesta temporada i a tota la pròxima, la 2023/24. Cada federat o federada, ha de comunicar-li al seu club que vol disposar d'aquest millor preu perquè contacti con el RCD Mallorca i li indiquin com comprar la seva entrada el dia de partit.

A més d'això, la FFIB i el RCD Mallorca voldrien que, en cada partit, dos presidents o representants directius de dos clubs de les illes, estiguin presents a la llotja. L'objectiu és anar de la mà en el futbol balear i estrènyer relacions.

La seu de la FFIB ha acollit la signatura de l'acord, vigent fins al final de la temporada 2023/24, en la qual han participat el president de la FFIB, Pep Sansó; i el CEO de Negoci del RCD Mallorca, Alfonso Díaz, els qui han valorat l'acord.

Alfonso Díaz: “Primer agrair al president de la FFIB, Pep Sansó, l'acostament i felicitar-lo por l'esforç per a millorar el nostre futbol. És un acord important perquè el RCD Mallorca ha d'estar amb el futbol balear i volem intensificar aquesta relació amb aquest acord. Primer, reconèixer als presidentes de clubs, que ens acompanyen els dies de partit i se senten identificats. I, en segon lloc, que els 33.000 federats puguin disposar del futbol del Mallorca amb un preu especial. És estar amb el futbol balear i fer que entre tots sigui més gran i que estigui a l'altura a nivell nacional”.

Pep Sansó: “És un dia important per al futbol balear. Quan veiem que el futbol professional i el no professional són capaços d'anar plegats, de la mà, es fonamental. Són dos àmbits que es necessiten, que es retroalimenten i que avui sigui possible aquest acord per a fer un reconeixement a tots els clubs no professionals que en el dia a dia fan possible el futbol a les nostres illes i que puguin tenir un descompte important per anar a l'equip de referència de la nostra comunitat com és el Mallorca, sempre es positiu. Agraïr al RCD Mallorca que sempre estigui aprop de la FFIB i del nostre futbol i que siguem capaços d'anar de la mà diu molt de les dues entitats perquè això sempre permet estirar a més gent i això és important”.