Skip to main content
Destacats

El Consell de Mallorca, Ecoembes i el RCD Mallorca fomenten el reciclatge d'envasos

Les tres entitats han presentat un projecte per a la implementació d'un sistema de reciclatge i gestió de residus en les instal·lacions del club

Reduir l'impacte mediambiental en el club, sobretot en els dies de partit, és un dels objectius que persegueix el nou projecte que han presentat el RCD Mallorca juntament amb Ecoembes i el Consell de Mallorca per a la implementació d'un sistema de reciclatge i gestió de residus en les instal·lacions del club.

Aurora Ribot, consellera executiva del Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca ha explicat que és una oportunitat magnífica per a fer arribar un missatge de conscienciació. “És molt important separa els envasos. Ara també ho podrem fer en el camp del Real Mallorca”, ha sentenciat.

D'aquesta forma, s'intenta conscienciar a la societat, sobretot a l'aficionat mallorquinista, de la rellevància de la problemàtica mediambiental, a més de conduir el model de negoci del RCD Mallorca cap a un model sostenible i compromès mediambientalment, anticipant-se al model econòmic dels propers 10 anys. “Estem molt contents de poder dur a terme aquest projecte que és il·lusionant i que protegeix el medi ambient i a aquesta illa meravellosa”, ha assegurat Alfonso Díaz, director executiu del RCD Mallorca.

El Real Mallorca disposarà de més de 200 espais destinats al reciclatge en les quals podran separar els envasos de plàstic, llaunes i briks, contenidor groc, i paper i cartó, en els contenidors blaus. Alberto Caldeiro, gerent de Recollides Complementàries d'Ecoembes, considera “important fer possible que els envasos de plàstic, llaunes i briks, així com els envasos de cartó i paper, puguin tenir una segona vida, també en llocs d'oci i esport com és l'estadi del RCD Mallorca. L'objectiu és que els ciutadans reciclin més i millor”.