Skip to main content
Destacats

Aleix Febas: “Ho donarem tot per a seguir a Primera Divisió”

El jugador del RCD Mallorca analitza l'imminent retorn als entrenaments després d'un confinament que qualifica de ‘malson’

El jugador de la primera plantilla del RCD Mallorca, Aleix Febas (Almacelles, 1996), assegura que tant ell com els seus companys estan ansiosos per tornar a entrenar a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Malgrat fer feina des de casa de manera molt intensa aquestes setmanes, els jugadors ja necessiten tornar a poc a poc a la seva rutina habitual. “Som un grup exigent, ens ho esteim 'currant' molt però, al final, entrenar sense pilota no és el mateix. Ho necessitam. Necessitam tornar al dia a dia normal, estar amb els companys, fer bromes”.

Sobre el treball d'aquestes setmanes en els seus domicilis el jugador català assegura que “pocs equips hi haurà amb el professionalisme i la metodologia que hem seguit nosaltres. Quan entrenes a ca teva, clar que tens il·lusió per treballar, la il·lusió de ser una miqueta millor que el dia anterior, però també és cert que no és la mateixa il·lusió d'entrenar a la ciutat esportiva, amb els teus companys”.

Febas no creu que a l'equip vagi a costar-li massa recuperar el feeling en el terreny de joc. “Ens costarà poc perquè, gràcies als entrenaments per videocridada, hem mantingut el contacte entre nosaltres i la cohesió del grup. Crec que som l'equip que està més conscienciat del que ve. Quan es reprengui la lliga estarem preparats. L'entrenador ens ha insistit molt en això, a estar llestos per a quan tot torni”. 

El jugador mallorquinista confessa que l'aturada de la lliga pel coronavirus li va arribar a l'equip en un bon moment de forma i després de sumar a Eibar la primera victòria del curs lluny de Son Moix. “Teníem moltes ganes d'enfrontar-nos al FC Barcelona i aquestes ganes es mantenen intactes. Ens jugam molt en les 11 jornades que queden i ho donarem tot per seguir a Primera Divisió. El calendari serà molt atapeït i haurem de fer un esprint tots. Crec que tenim una plantilla molt bona i molt àmplia i serà important de cara al que ve. Vicente Moreno ens ha dit que ens necessitarà a tots”.