Skip to main content
Destacats

Andy Kohlberg presenta a Pablo Ortells i confirma en el càrrec a Alfonso Díaz

El president del RCD Mallorca ha explicat la nova estructura del club en una roda de premsa telemàtica

Andy Kohlberg ha atès als mitjans de comunicació per a presentar al nou director de futbol del club, Pablo Ortells, i confirmar en el càrrec de CEO d'Operacions Comercials a Alfonso Díaz de manera permanent. Abans de la presentació, el president ha tingut unes paraules per als qui han sofert la pandèmia: “Vull enviar el nostre més sentit condol a tots els que han sofert la COVID-19 i també aprofit per a agrair a tots els sanitaris que arrisquen les seves vides per a atendre a aquells que ho necessiten”.

A més, el president Kohlberg s'ha mostrat agraït als jugadors i cos tècnic: “També vull agrair als jugadors i al cos tècnic la seva mostra de solidaritat en aquests temps difícils. Ajuntar-nos tots com un equip és clau per a aconseguir l'èxit del Reial Mallorca a llarg termini. Aquest esperit col·lectiu ens servirà en aquesta fase de tornar a entrenar i també per a preparar el final de la temporada. Estic segur que quan es reprengui La Lliga serem un dels equips més en forma i millor preparats d'Espanya”.

Quant a la nova estructura del club, Andy Kohlberg ha explicat que Pablo Ortells s'ocuparà de la direcció de futbol i Alfonso Díaz farà el propi amb la part empresarial. “En el futur, tant Pablo a càrrec del futbol com Alfonso a càrrec de l'àrea comercial, m'informaran com a President del Consell d'Administració”, ha assenyalat el president del club.

 

Pablo Ortells, presentat

El nou director de Futbol del RCD Mallorca ha remarcat en la seva presentació que arriba amb molta il·lusió i ganes de treballar: “Vull agrair la confiança que ha dipositat en mi el president i els propietaris del club i agrair a la gent del club amb la qual he estat parlant aquests dies. Vinc a un gran club, amb molta il·lusió i ganes de treballar. Començo una nova etapa en la meva vida, nous reptes. Estic encantat de formar part del RCD Mallorca”.

Respecte al que espera aportar al club, Ortells és clar: “Venim amb la idea de fer un bon projecte i fer al Mallorca més gran. Volem estar en Primera i treballem per a això”.

 

Alfonso Díaz, CEO d'Operacions Comercials

Andy Kohlberg ha fet oficial també la continuïtat d'Alfonso Díaz com a màxim responsable de l'àrea empresarial del club. El fins ara CEO interí, continuarà en el càrrec de manera permanent. “Vull agrair al consell d'administració el seu suport i confiança. Crec que tenim un equip de treball excepcional i una estructura molt sòlida. Esper que tot vagi bé i que estiguem posant els fonaments per a fer un gran club”.