Skip to main content
Destacats

El RCD Mallorca torna als entrenaments a Son Bibiloni

Els jugadors han entrenat de manera individual en dues sessions diferents complint tots els requisits del protocol de LaLiga i el CSD

El primer equip ha tornat aquest dissabte als entrenaments a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio després de més de 50 dies confinats a casa. Una vegada realitzades les proves mèdiques establertes, els jugadors han tornat a trepitjar la gespa. Els futbolistes han arribat a les instal·lacions de Son Bibiloni amb guants i mascareta i en l'entrada se'ls ha pres la temperatura. En tot moment s'han seguit les estrictes mesures d'higiene i seguretat que estableix el protocol de LaLiga i el Consell Superior d'Esports per a la tornada als entrenaments dels esportistes professionals.

Els futbolistes ja han vengut amb la roba d'entrenament de casa i s'han posat a les ordres del cos tècnic. Els jugadors s'han dividit en dos grups i han entrenat en dues sessions diferents. Els porters ho han fet al marge. En els rostres dels futbolistes es podia veure la cara d'alegria per poder tornar a tocar pilota i trepitjar la gespa després de gairebé dos mesos de dur treball en els seus domicilis.

Aquest és el primer pas en el calendari previst per LaLiga i el CSD per a la tornada als entrenaments i el retorn posterior de la competició. L'equip es tornarà a exercitar demà seguint el mateix protocol.