PRIMER EQUIP

Cucho Hernández, Manolo Reina i Take Kubo valoren la victòria davant el Llevant UD en el Visit Mallorca Estadi (2-0)

El davanter, el porter i el banda vermell analitzen la victòria en el Visit Mallorca Estadi davant el Llevant UD

Cucho Hernández, Manolo Reina i Take Kubo analitzen la victòria davant el Llevant UD (2-0). El RCD Mallorca ha sumat tres punts després de guanyar en el Visit Mallorca Estadi al Llevant UD (2-0). El Cucho Hernández i Kubo han estat els encarregats d'anotar els gols vermells. Amb aquesta victòria els de Vicente Moreno sumen la seva segona victòria consecutiva a casa i es queden a tres punts de la permanència: 

Sobre el partit...

Cucho Hernández: “No ens hem preocupat a fer comptes. Si guanyes els teus partits, segur que algun de dalt punxarà. Amb la victòria d'avui fiquem pressió als nostres rivals i ara hem de pensar en el partit del diumenge. Anímicament i matemàticament és una alegria. Estem molt il·lusionats. Serà difícil, però jugant com avui tenim moltes possibilitats de salvar-nos”

Manolo Reina: “Sabíem que teníem un partit important. L'equip ha estat conscient en tot moment. Sabíem que teníem davant un equip perillós i hem aconseguit deixar la porteria a zero. La porteria a zero era una tasca pendent. Aquesta és la línia que hem de portar i la línia defensiva ha estat. Aquesta victòria ens ha vingut bé. Ens dóna confiança i ara toca seguir”

Take Kubo: “Estic molt content pel gol. El resultat era el que buscàvem i després del partit l'equip està feliç. Nosaltres estem jugant els partits com volem, creient en tot moment i hem de seguir així. Li havia dit a Maestro que el pròxim gol anava per a ell, però semblava que no s'acordava”

Sobre la situació de l'equip i la permanència…

Cucho Hernández: “No cal donar missatges. L'afició és aquí des de 2aB. El nostre missatge està en el camp i després del partit d'avui és aquí. Si ells creuen, nosaltres creurem més. Estem treballant col·lectivament perquè l'objectiu sigui a prop. Hem de jugar contra equips molt difícils, però treballarem perquè res és impossible i creiem en l'objectiu”

Manolo Reina: “En cada partit donarem el màxim. Intentarem no fer comptes i ara toca anar al camp del Sevilla i si volem aconseguir l'objectiu hem de fer un pas endavant davant un d'aquests equips”

Take Kubo: “Juguem el diumenge davant el Sevilla CF, anirem amb tot i intentarem no tancar-nos i anar per ells i tant de bo puguem aconseguir els tres punts en el Pizjuán”