Skip to main content
PRIMER EQUIP

Campabadal: “hem de ser regulars, guanyar a casa i puntuar fos”

El lateral català nega que a l'equip li falti ambició i recorda l'igualat de la categoria

Eduard Campabadal ha atès a la premsa després de l'entrenament d'aquest matí i ha destacat que l'equip està mentalizado per guanyar la propera trobada davant el Saragossa i, d'aquesta forma, fer bé l'empat aconseguit a Tarragona, “l'equip, com cada setmana, sortirà aquest dissabte a donar-ho tot per aconseguir els tres punts, sobretot perquè estem a casa i davant la nostra gent”. El lateral, en aquest sentit, va recordar que si s'aconseguís la victòria l'equip hauria sumat set de nou punts, “la qual cosa seria una bona ratxa. Sempre que es guanya a casa i es puntua fora és un bon símptoma”.

El català va recordar la dificultat de la categoria i els problemes que estan tenint la majoria per treure premi en els partits a domicili, “a casa tots els equips són més forts. La veritat és que no sé molt bé perquè, però el cas és que costa guanyar fora. Nosaltres sortim igual als partits però és veritat que enfronti hi ha un rival que, en estar abrigallat pel seu públic, són més intensos”.

Campabadal va negar que al grup li preocupi el calendari que es presenta, “hem donat la cara davant la majoria de rivals. El Llevant, que va capdavanter, no va ser molt superior a nosaltres. El calendari no és rellevant perquè tots els equips i partits són igualats. Sempre hem tingut possibilitat de puntuar. Qualsevol, amb un parell de triomfs, pega un salt en la classificació”.

Preguntat pels periodistes sobre la intensitat de l'entrenament en els últims dies, el jugador ho va associar al fet que, segons les seves paraules, “els partits també ho són, el de l'altre dia contra el Nàstic el va ser i nosaltres hem de sortir així cada partit perquè és la manera de guanyar partits i sumar. Tots els partits passen per la solidesa defensiva, pocs gols en contra et porten per a dalt”.

“Per a mi tots els partits són importants. El Saragossa és un gran equip, amb nom i prestigi com nosaltres. La nostra motivació és sumar els tres punts contra ells i millorar cada dia. Hem d'estar motivats per ser millors, això ens portarà a escalar en la classificació i acostar-nos als llocs d'a dalt. Tenim qualitat i equip per fer-ho però hem de ser regulars, guanyar a casa i puntuar fora”, va assegurar el lateral quan li van demanar per com afrontaven la propera trobada.

Finalment, va negar que a l'equip li falti ambició segons que trobades, “no, perquè tots volem guanyar. A tots ens costa guanyar els partits” i va assegurar que encara no s'ha reunit amb el club per parlar de la seva renovació, “no es res perquè aquests temes els porta el meu representant, jo em dedico a jugar. Quan arribi el moment ja veurem. Jo estic molt content aquí, tots els jugadors volen venir perquè s'estan fent les coses bé en el que a instal·lacions es refereix. Em quedaria, però ja es veurà quan toc”.