Skip to main content
Destacats

BetPoint es converteix en el patrocinador principal de la camiseta del Reial Mallorca

BetPoint serà el patrocinador prinicpal de la camiseta del Reial Mallorca per a les dues pròximes temporades. Maheta Molango, conseller delegat del Club, i Luis Cruz, conseller delegat de BetPoint, han presentat l'acord davant els mitjans de comunicació.

Maheta Molango ha destacat la voluntat balear del nou patrocinador: "Estem encantats que Luis i el seu equip hagin apostat pel Reial Mallorca. Comparteixen la nostra passió per l'illa i per la Part Forana. És un patrocinador actiu, amb ganes de créixer com nosaltres ".

Per la seva banda, Luis Cruz s'ha mostrat molt satisfet amb l'acord assolit: "Tenir l'oportunitat de patrocinar a un club com el Reial Mallorca a la nostra empresa li fa especial il·lusió. Compartim l'aspecte del sentiment local, som una casa d'apostes amb capital 100% balear ". Creu també ha recalcat que "el Reial Mallorca és un club i una marca de referència i nosaltres també volem ser una empresa líder". "A BetPoint, com a la resta de la massa social també li tocarà remar i esperem que el Mallorca torni on ha d'estar", ha conclòs Luis Cruz.

BetPoint és la primera empresa d'apostes esportives amb capital 100% balear i començarà a operar quan el Reglament d'apostes sigui aprovat pel Govern Balear, convertint-se en el líder del mercat d'apostes presencials amb una quota propera al 50% segons el nombre de locals actuals.