Skip to main content

Activitats, jocs populars, paella, concerts... I molt més!

Així serà la festa mallorquinista en la inauguració del nou Estadi Mallorca Son Moix

Dissabte 13 de gener de 2024 serà un dia memorable en la història del mallorquinisme. 25 anys després, s'inaugura el nou Estadi Mallorca Son Moix després d'una inversió de 30 milions d'euros.

Han estat 601 dies de reforma, complint els terminis i el pla d'obra de l'arquitecta Izaskun Larzabal. Una reforma integral l'objectiu de la qual era acostar a l'afició retirant les pistes d'atletisme, a més de modernitzar la nostra nova casa. El fons sud ha estat la darrera zona rehabilitada, que estrenarà la graderia d'animació de L'INFERN 1916 en el partit contra el Celta de Vigo (dissabte 16.15 hores).

Tot i que el duel contra dels gallecs serà el principal focus d'atenció, el RCD Mallorca vol que tothom pugui gaudir d'aquest important dia en la història del club des de les hores prèvies. És per això que es duran a terme diferents activitats i sorpreses des del matí.

Els més petits i les seves famílies disposaran d'activitats multiaventura i jocs populars des de les 11.00 fins a les 13.00 hores gràcies a la col·laboració i organització del Consell de Mallorca. Totes elles tindran lloc enfront de l'estadi, en el Camí dels Reis.

Seguidament, a les 13.00 hores, el club convidarà a paella a 2.000 aficionats. Els tiquets es recolliran al costat de l'entrada de l'aparcament de les oficines de l'estadi, mentre que la zona per a poder assaborir-la serà a l'esplanada de la nova botiga.

A les 14.15 hores s'obriran les portes del nou Estadi Mallorca Són Moix, dues hores abans del partit. Seran dues hores d'activitat constant. En els anells interiors s'oferirà ensaïmada per als aficionats, mentre que en el fons sud s'hauran habilitat tres escenaris per a les actuacions dels artistes mallorquins Marc Seguí, Sahra Lee i la DJ Aina Losange. També podran gaudir de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, el Cor de Son Dameto i la Banda Municipal de Música de Palma, que tocaran l'himne del RCD Mallorca i La Balanguera.

Els mallorquinistes que entrin amb temps a l'estadi podran presenciar un nou espectacle dels ja habituals dimonis, un paracaigudista aterrant en el terreny de joc amb la bandera del RCD Mallorca i el tradicional ball de bot de la nostra illa.

Perquè tothom pugui animar de la millor manera, els aficionats trobaran una bandera en cadascun dels seients de l'estadi, patrocinada per L'Artista i Presuntuoso.

La jornada ens deixarà alguna altra sorpresa. Us esperem, mallorquinistes!