Skip to main content
Destacats

Abdón, Copete i Martin Valjent valoren la victòria davant el Reial Valladolid

Els jugadors del RCD Mallorca analitzen el triomf en el Estadi Mallorca Son Moix

El RCD Mallorca va guanyar 1-0 al Reial Valladolid CF en el Estadi Mallorca Són Moix en el partit corresponent a la jornada 16 de la lliga. El gran protagonista del duel va ser Abdón Prats que va marcar el gol de la victòria en el temps afegit. D'aquesta manera, els de Javier Aguirre aconsegueixen els 22 punts en la classificació.

Abdón Prats

"Al final, treball per a jugar, per a aconseguir això, per a aconseguir punts, per a fer feliç a la meva família, a la meva parella, a tots els meus amics. És una alegria veure a la gent gaudir d'una victòria així tan agònica. Són els primers tres punts de l'any i crec que ens els mereixíem i més després d'unes festes tan màgiques com són Reis. Ens mereixíem aquests tres punts. I ara a continuar treballant".

Copete

"Una bogeria. Guanyar així sempre és especial. Ha estat un partit sofert i igualat amb un Valladolid que sabíem que era molt bon equip i que ens anava a posar les coses molt complicades".

"És veritat que acumulo molts minuts a les cames, però benvingut sigui. Ara tenim uns dies per a descansar fins al pròxim partit".

Martin Valjent

"Un partit molt disputat, molt difícil contra un rival directe. Com ja és habitual, gol en l'últim minut d' Abdón i una gran emoció. Ara hem de continuar treballant intensament. El partit estava molt parell. Per a nosaltres no és tan habitual tenir un partit tan trencat, solem ser un equip que està més junt i concedim menys aquestes contres, però ha passat així i hem sabut reaccionar i hem esperat fins a l'últim minut la nostra ocasió".